Álmok két keréken - Socfest

Álmok két keréken

Olvasási idő: 2 perc

Discover More 2017 – Az álmok valóra válnak Amerika aszfaltútjain – idén a francia Bruno Wintrebertet érte a hihetetlen szerencse, hogy élete legizgalmasabb kalandját élje át az előtte álló fantasztikus, szinte már mesébe illő amerikai túrán. Ő lett ugyanis a Harley-Davidson Discover More élményprogramjának nyertese, miután részt vett egy champage-i Harley-Davidson tesztvezetésen. Sőt, az út végén egy Harley-Davidson túramotor kulcsát is zsebre teheti.

A Discover More keretében idén is hihetetlen nyereményekért ültek Harley-Davidsonra a rajongók az európai régióban. Összesen 24 600 motoros pattant nyeregbe április 30. és május 15. között, hogy kipróbálják a legendás túramotorok legújabb modelljeit, és nem utolsó sorban, hogy esélyük legyen a ‚végső győzelemre‘, az amerikai álomutazásra. Idén a francia Bruno Wintrebert örvendhet, hiszen ő lett az, aki Amerikai aszfaltútjain döngetve egy életre szóló élménnyel gazdagodik.

A győzelmi mámor annyira átjárt, hogy azt szavakkal leírni nem is lehet. Őszintén, álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi résztvevő közül éppen rám esik a választás. Már maga a tesztvezetés a H-D Ultra Limiteden is felfoghatatlan élmény volt, hát még a győzelem… Alig várom, hogy nekivágjak a túrának – nyilatkozta Bruno önkívületben.

Bruno heteken át tartó utazását Chicagoban kezdi meg, majd ellátogat a Millwaukee Harley-Davidson Múzeumba, ráadásul az a megtiszteltetés is éri, hogy személyesen találkozhat Bill Davidson-nal, az alapítótag, Walter Davidson ükunokájával, aki a múzeum igazgatója is egyben. Útja során többféle Harley-Davidson túramotort is alkalma lesz meglovagolni, érinti a Nagy-tavak környékét, részt vesz egy Harley-Davidson gyárlátogatáson, és eltölt egy tejes hétvégét New Yorkban is, 2000 euró költőpénz mellett. És ha ez még nem lenne elég, az út végén egy általa választott H-D túramotorral tér haza.

Erre mondhatjuk, hogy a Hollywoodi filmekbe illő sztorik néha az életben is megtörténnek. Gratulálunk Brunonak!