Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Kalandor kerestetik - Socfest Kalandor kerestetik - Socfest

Kalandor kerestetik

Olvasási idő: < 1 perc

Kaland, felfedezés, és egy feledhetetlen nyeremény. A Harley-Davidson 2016 tavaszára meghirdette Discover More kampányát, a tét nem más, mint 5000 euró és egy életre szóló élmény, amiről mindig is álmodtál. Készen állsz?

Egy életre szóló túra bárhol a világon egy Harley-Davidson touring motorkerékpáron – jól hangzik? Mit kell tenned, hogy tied legyen a főnyeremény?

Discover More3A kaland egy bemelegítő próbaúttal kezdődik, és ha Fortuna rád mosolyog, akkor álmaid utazásával zárul. Vegyél részt egy tesztmotorozáson és add meg az esélyt magadnak, hogy nyerj 5000 eurót, hogy megszervezhesd a saját túrakalandodat, amiről mindig is álmodtál, két személyre, a világ bármely szegletén. A túrátok során a motorkerékpárokat a Harley-Davidson biztosítja. Mindössze annyi dolgotok lesz, hogy megtervezzétek az útvonalat.

A kampány április 30-ig tart, a további részleteket ITT találod. Jelentkezz tesztvezetésre és adj esélyt a győzelemhez!