A K. V. Társulat bemutatja: Egy élet háromszor - Socfest

A K. V. Társulat bemutatja: Egy élet háromszor

Olvasási idő: < 1 perc

Yasmina Reza Magyarországon már jól ismert művei, Az öldöklés istene – amelyből nagy sikerű film is készült Roman Polanski rendezésében – és a Művészet után most újabb pergő humorú, kortárs színházi csemegével ismerkedhetnek meg a nézők.

Az anyai ágon magyar származású, világhírű francia írónő színházi bravúrja, az Egy élet háromszor két értelmiségi házaspár kapcsolatát vesézi ki. A színpadon egy hétköznapinak induló látogatást láthatunk, egymás után háromszor és mindháromszor máshogy. A három különböző verzió pedig krimiszerűen izgalmasan, eltérő végkifejleteteket eredményez.

A változatoknak köszönhetően a néző óhatatlanul a probléma okának keresésére indul, megpróbálja összerakni a hiányos történetet. A banális problémák puszta felmutatásánál azonban tovább megy a szerző: megoldásokat is kínál; illetve nézőként mi magunk is önkéntelenül megoldásokat hozunk.

Szereplők: Scherer Péter, Terhes Sándor, Száger Zsuzsanna, Urbanovits Krisztina

Fordította: Gecsényi György

Jelmez: Kálmán Eszter

Rendező asszisztens: Lippai Krisztina

Rendező: Ördög Tamás

A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre. Támogató: az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

A bemutató 2016. április 23-án 19:30-kor kezdődik, a Rózsavölgyi Szalonban.