Részvétel - kihívás a résztvevő színháznál - Socfest

Részvétel – kihívás a résztvevő színháznál

Olvasási idő: < 1 perc

A Káva Kulturális Műhely februárban 28 napos kihívást indít, melyben aktív részvételre buzdítja követőit. De mit is ért a Káva a „részvétel” fogalma alatt?

„Biztos feltűnt már, hogy a Káva Facebook-oldalának nevében is szerepel ez a mondat: „Szerintem is ez a részvétel kora”. Mi a Kávánál hisszük, hogy azért vagyunk, hogy részt vegyünk a saját életünkben. Ne csak legyünk, hanem éljünk. Gondolkodva, cselekedve, közösségben.

Februárban a részvétel 28 formáját mutatjuk meg követőinknek. A kihívásban olyan napi feladatok kapnak szerepet, mint a szűrővizsgálatra való bejelentkezés, az egymásra való aktív figyelem, tájékozódás a körülöttünk lévő világról, a véleménynyilvánítás fontossága, a környezetvédelem, vagy a mindennapi élet apróságainak megfigyelése. A kihívás egyik talán legfontosabb üzenete, hogy megmutassa: a társadalomban, illetve a saját életünkben való részvételnek számos formájavan. Reméljük, minél többen csatlakoznak missziónkhoz, melynek fókuszában az aktív, tudatos részvétel szerepel. A kihívás napi feladatai a Káva Facebook-oldalán követhetők: https://www.facebook.com/AResztvevoSzinhaza/

Csatlakozzatok hozzánk, próbáljátok ki, milyen az, amikor aktívan részt vesztek a saját életetekben Örökítsétek meg részvételeteket, mondjátok el, milyen érzés volt, és használjátok a #szerintemisezarészvételkora #vegyélrésztazéletedben hashtageket! Aktív résztvevőink között színházjegyet és apró meglepetésajándékot sorsolunk ki március elején!