Szinetár és Dolák-Saly húsvétkor az Átriumban

Olvasási idő: 1 perc

Április elsején délelőtt 11 órakor Családi gumiszobába invitálja az Átrium azokat akik szeretnének az ünnepek alatt egy órát lazulni, énekelni, nevetni. Dolák-Saly Róbert vendége Szinetár Dóra, akkor hosszú idő után először jelenik meg újra színpadon. 

A Családi gumiszoba 2018-ban egy matiné-koncert sorozat gyerekeknek, melyben Dolák-Saly Róbert mindig meghív egy számára szimpatikus előadóművészt, hogy szereplésével emelje a műsor rangját. Vendége április 1-jén az a Szinetár Dóra, akit számtalan zenés darab főszereplőjeként (is) egy egész ország rajongva szeret. Most a gyerekeknek ad elő pár dalt hatalmas repertoárjából.
DSR gyerekműsora egy játékos, interaktív, sajátosan Dolák-Salys humorba ágyazott koncertprogram, amelyen a felnőttek is jól szórakoznak. A műsorban a megzenésített versek, valamint önálló dalszerzemények előadásán túl együtt éneklés, tréfás találóskérdések, bűvészmutatvány, tánc, „házibuli”, valamint némi rosszalkodás is helyet kapnak.
Ez mind tapasztalható lesz a „bolondok napján”, ahol a lehető legkomolyabb szempont a gyerek-felnőtt közönség színvonalas szórakoztatása.