Visszatérő előadások és új bemutató az Átrium nyári műsorában - Socfest

Visszatérő előadások és új bemutató az Átrium nyári műsorában

Olvasási idő: 2 perc

Az Átrium nem csak a Mefisztó című új bemutatóval várja a közönséget ezen a nyáron, de visszatér Stohl Andrással Az Őrült Nők Ketrece musical, valamint Hevér Gáborral és Alföldi Róberttel az Igenis, miniszterelnök úr! című politikai komédia is.

Mielőtt azonban a korábbi előadások felújítása megtörténne, az Átrium újranyitás utáni első nagyszínpadi bemutatója június 27-én egy egészen különleges kortárs zenés kabaré lesz Mefisztó címmel, amely metsző humorral és merészen ülteti át az eredeti Klaus Mann művet a jelen Magyarországára. A szereplők Alföldi Róbert, Péterfy Bori, Tornyi Ildikó, Hartai Petra, Huzella Júlia és Nagyabonyi Emese lesznek. Az előadás rendezője a magyar nyelvű színjátszás egyik legizgalmasabb társulatának, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színháznak az igazgatója, Urbán András.

Ezt követően, júliusban nem csak az idén hetedik születésnapját ünneplő Az Őrült Nők Ketrece tér vissza Stohl Andrással a főszerepben, Alföldi Róbert rendezésében, hanem nyáron mindössze két este erejéig az Igenis, miniszterelnök úr! című politikai komédia is Alföldi Róbert és Hevér Gábor szereplésével, július 3-án és 4-én.

Mindezek mellett nyáron több alkalommal látható lesz az Isteni végjáték című Broadway-darab, amelyben Isten szerepében Alföldi Róbert látható július 1-én, 2-án, 16-án és 17-én, valamint Kovács Máté kivételes erejű előadása, A bogyósgyümölcskertész fia június 17-én, 18-án, valamint július 14-én a különleges atmoszférájú Bisztrószínpadon az Átrium előcsarnokában.

A jogszabály szerint jelenleg színházba csak érvényes védettségi igazolvánnyal lehet menni. A színház kéri, hogy a nézők csak ennek birtokában váltsanak jegyet. A korábbi gyakorlattól eltérően a színházteremben hamarabb foglalhatják el a helyüket a nézők, ezzel is segítve, hogy a közönség egyenletesebben tudjon a színház területén eloszlani. Emellett a színház számos pontján lesz lehetőség kézfertőtlenítésre. Ettől függetlenül az arcvédő maszk használatát ajánlja a színház, és kérik: aki betegség tüneteit észleli magán, ne látogassa az intézményt.      

Az előadásokra jegyek az atrium.jegy.hu oldalon válthatók.