Anima DJ set a II. DUBlőrök éjszakáján - Socfest

Anima DJ set a II. DUBlőrök éjszakáján

Olvasási idő: < 1 perc

Újra dübörög a dub május 24-én a Super 8-ban. Ezúttal az Anima Sound System DJ set-jére rázhatjátok a DUBlőrök éjszakáján, de jön még DUBNormal, a tőle megszokott, színvonalas live act-tel, végül pedig az első bulin is bizonyító Dr. Analog forró jamaikai hangulatot idéző trackjai.

Roma és zsidó népzene, elektronika, dub, raggae és hip-hop: ezek az elemek mind megtalálhatók az 1993-ban alakult Anima Sound System dalaiban. Hamar a magyar underground meghatározó tagjává vált a szombathelyi zenekar, és gyorsan értek el sikereket nem csak itthon, hanem külföldön is: 1996-ban egyedüli kelet-európaiként léptek fel a bécsi Soundsfair Fesztiválon, közös antirasszista klipet forgattak az Asian Dub Foundation-nel, és együttműködtek már olyan nevekkel, mint Dee-Phazz, Terry Lee Brown Jr. vagy a Transglobal Underground.

A márciusi buli sikerén felbuzdulva újra lesz DUBlőrök éjszakája, és a felhozatal ezúttal is csábító. Este 10-től DU3NORMAL a laptopjából megvadultan áramló, digitális hanghullámokat egy analóg karámba tereli, és onnan megszelídítve juttatja el hozzátok. Éjféltől a két alapító Anima-tag, Prieger Zsolt és Németh Gergely teszi be a napfényt a szánkba úgy, hogy az este folyamán a zenekar néhány régi számára is táncolhattok. Ha még mindig bírjátok, akkor hajnali 2-től a Tilosból is jól ismert DR. ANALOG játssza nektek kedvenc dub trackjeit.

Beugró: 600 HUF

Cím: 1086 Budapest, Kőfaragó u. 8.

DUBlőrök:
22:00 – 00:00 DU3NORMAL (live act)
00:00 – 02:00 ANIMA SOUND SYSTEM (dj set)
02:00 – 04:00 DR ANALOG (dj set)