"A kontraszt, amely össze tart bennünket." - Socfest

“A kontraszt, amely össze tart bennünket.”

Olvasási idő: < 1 perc

A fővárosi Orient Fall az elmúlt évek alatt egy összetett és kiforrott új kétrészes EP dalain dolgozott, melynek nyitófelvonása az újév első napján jelent meg rajta négy, a zenekar új korszakát hirdető dallal.

Az elmúlt években publikált ‘Mankind’ és a The Devil’s Trade-el közösen készült ‘Weaving Spiders’-t magában foglaló kislemez mellé két vadonatúj dal került fel. Az egyik a Turbo zenekarból ismert Tanka Balázzsal közösen alkotott Resonate című dal, mely immáron évek óta formálódott a zenekar műhelyében, a másik az Oppressed, mely pedig a közelmúltban adott koncertek súlyos nyitányaként lehet ismerős a zenekar rajongóinak. Az előbbi dal animációs videója Rivasz Gergő keze-munkáját dicséri, míg utóbbi egy szokatlan koprodukciója volt három hazai fotósnak.

A zenekar által felvett és kevert lemezhez a csapat énekese készített egy nem szokványos vizuális arculatot, mely immáron Bandcampen keresztül erősen limitált gyűjtői kazetta formájában fizikailag is elérhető! Részletekért kattints ide: https://orientfall.bandcamp.com/