Hangolódik 2020-ra a Mohikán zenekar! - Socfest

Hangolódik 2020-ra a Mohikán zenekar!

Olvasási idő: < 1 perc

Komoly tervekkel, célokkal vág neki a 2020-as évnek a számos hazai és határon túli városhoz is erősen köthető Mohikán zenekar. Az elmúlt hónapokban, amellett, hogy rendszeresen koncerteztek országszerte, két videoklippel is megörvendeztették a rajongóikat.

A kisfilmek már láthatóak a Youtube-on, a zenekar pedig egyre többet feltűnik a rádiókban és a televízióban egyaránt. A “Valaki” és az “Aki bújt, aki nem” című slágergyanús szerzeményeket, hamarosan egy újabb nagylemez követi majd. A “Köszönjük szépen!” munkacímű album, a Mohikán zenekar harmadik sorlemeze a GrundRecords gondozásában jelenik majd meg.

Forrás: https://www.facebook.com/mohikan.zenekar/

Az idei tervekről a zenekar frontembere, Nagy Tibor István nyilatkozott nekünk:

Ahogyan minden alkotó embernek, nekünk is az a célunk, hogy minél nagyobb közönségnek és minél több helyen tolmácsoljuk azt, amit létrehozunk. Hisszük, hogy ebben a felhígult világban, az a zenei érték, amit képviselni igyekszünk, mégis utat tör magának és bízunk a közönség szeretetében és megtartó erejében. Célunk 2020-ban, az új anyaggal minél többet koncertezni és találkozni azokkal, akik szeretnek minket. Lehet ennél nagyobb célkitűzése egy zenekarnak?

Egy biztos, nem kell már sokat várni az új Mohikán-lemezre és a koncertekre sem! Bővebb információk a zenekar Facebook oldalán!