Bladerunnaz Birthday a Teslában - Socfest

Bladerunnaz Birthday a Teslában

Olvasási idő: < 1 perc

A város legnagyobb drum and bass nagykövete, a Bladerunnaz már 16. szülinapját ünnepli. Szinte el sem tudjuk képzelni, hogy összesen hány óra kökemény bass zene kúszott a hallgatóság fülébe és mennyi X-elő lábmozdulatot jelentett az elmúlt másfél évtizedben. A Teslában először járnak, és most sem sprórolnak majd a BPM-ekkel.

marcus-2Az alkalmat Marcus Intalex-szel, az intelligens drum and bass legnagyobb alakjával ünneplik, akinél nincs nagyobb messiása a stílusnak az egész univerzumban. Nem csoda, hiszen lenyűgözően mocskos, agyba marró szettjeit hallgatva leginkább a szívroham kerülgeti az embert, ha felveszi a tempót. Marcus neve akkor sem lehet ismeretlen, ha valaki még nem mélyedt el a basszus vezérelt zenék világában. Ő a Soul:R Records / Revolve:r feje, ahol olyan bass-üstökösök hoztak már ki lemezeket, mint D.Bridge, Calibre vagy DRS, aki egyébként most MC-ként segíti a főhős szettjét. Persze nemcsak a saját kiadója katalógusát erősíti, hiszen neve ott virít többek között a Hospital és a Metalheadz büszkeségfalán is.

Marcus nem áll meg, folyamatosan megújul, így tartva magát az előre tekintő producerek élmezőnyében. Trevino alteregójával most dallamos house vizekre kalandozik, olyan produkciókat eredményezve, ami annyira meglepő tőle, mint mikor a klasszikus house legenda Todd Terry d’n’b albumot hozott ki.

Belépőjegyek 3000 forintért válthatóak a BP Shop üzleteiben, vagy online a Ticketportálon is.