A Borsodi Beach Club a nyár buliközpontja - Socfest

A Borsodi Beach Club a nyár buliközpontja

Olvasási idő: < 1 perc

A Balaton fővárosát a nyári partiözön központjává varázsolja idén is az ország legnagyobb, fehér homokos bulistrandja, a Borsodi Beach Club, Siófokon. Július elejétől az új SkyBar Sun Terace partikkal fűszerezi a nyaralást, július 18-19-én egy hosszú bulihétvégével végérvényesen beindul a Beach-hangulat, ami augusztus 20-ig tart.

A balatoni nyár legforróbb pillanatait ígéri idén is a hazai partyélet egyik emblematikus helyszíne, a siófoki Borsodi Beach Club. Az ország legnagyobb, mintegy 10 ezer m2-es, fehér homokos vízpartja immár majd’ húsz esztendeje a balatoni nyár egyik leglátogatottabb helyszíne, tavaly már több mint 130 ezren fordultak meg itt a nyár folyamán.

A Beach idei nagy újítása a SkyBar, ami hétvégente (péntek-szombat-vasárnap) – Sun Terace néven – pazar partykkal és éjszakába nyúló változatos programokkal várja látogatóit július elejétől augusztus végéig.

A forró partyk mellé kiváló, mediterrán vendéglátás is társul, minőségi konyhával és – nem utolsó sorban – megfizethető árakkal. A Borsodi Beach Club az a hely, ahol a belépők sem szállnak el az égig. Programtól függően 1000-2000 forint között mozog majd egy-egy alkalommal a jegyár.