Music Killers Halloween Party - Socfest

Music Killers Halloween Party

Olvasási idő: < 1 perc

Október 31-én az Akvárium Klubba hozza össze hallgatóit és a partyközönséget a 89.5 Music FM. A Music Killers Halloween Party élő, helyszíni közvetítését megelőzően a rádióban a világ legjobb DJ-je, Hardwell mixei indítják majd be a bulihangulatot.

Halloween Partyra várja közönségét a Music FM. Október utolsó napján az Erzsébet téri Akvárium Klub ad majd teret a fantasztikus bulinak, ahol két teremben, két különböző zenei stílus várja a vendégeket: a Fesztiválteremben Newik, Antonyo és Lauer zenél, az Underground teremben pedig Lotfi Begi, Zoohacker és Kühl áll majd a lemezjátszók mögött.

Az est további zenei izgalmakat is kínál a rádióhallgatóknak: a helyszíni, élő közvetítést megelőzően, este 20 és 21 óra között a rádióban – egy teljes órán át – a 2014-ben is a világ legjobb Dj-jének kikiáltott Hardwell mixei adják meg a buli alaphangulatát.

Jegyinformáció:

Elővételben: 1895 HUF (korlátozott számban ezen a linken keresztül vagy személyesen a helyszínen)

Helyszínen – okt. 31-én: 2495 HUF

VIP jegy: 5895 HUF (korlátozott számban – összesen: 100 db => soron kívüli bejutást biztosít a VIP bejáratnál, valamint a külön elkerített VIP területre történő belépést tartalmazza)