Sash! - I love the 90s a Klub Iskolában - Socfest

Sash! – I love the 90s a Klub Iskolában

Olvasási idő: 2 perc

Ki ne emlékezne Sash! -re, a 90-es évek Eurodance hullámának egyik legmenőbb lemezlovasára? Március 2-án a német DJ újra Magyarországra látogat, hogy a belváros szívében, a Klub Iskolában pörgesse a korongokat, visszaröpítve minket az elektronikus tánczene feledhetetlen fénykorába.

DJ Sash! a kilencvenes évek egyik legmeghatározóbb disco és clubzenei előadója, ami számokban kifejezve több mint 18 millió eladott albumot, valamint több mint 65 arany és platinalemezt jelent. Equador, Adelante, Encore une fois, La primavera, Mysterious time, Stay...ezek a számok ifjúságunk partyjainak elmaradhatatlan kellékei.

[facebook_event id=149274465223967 float=right]

 

 

Március 2-án a Klub Iskolában, a VI. kerület új, ám egyre népszerűbb szórakozóhelyén idézhetjük fel kamaszkorunk legszebb nyarát. A sulira emlékeztető retro környezet még könnyebbé teszi a múltidézést. Sash! mellett Gyurex, Juhász Laci és a Subculture Revolution Special 90’s Shit varázsol el benneteket gyermekkorunk legendás dance slágereivel, valamint friss, modern zenékkel.

 

A Sascha Lappessen által vezetett Sash! nevű formáció valójában három tagú, Thomas “Alisson” Lüdke és Ralf Kappmeier a reflektorfénytől távol, a stúdióban dolgoznak a DJ mellett. A hármas már 1995-ben egymásra talált Careca néven, viszont az Indian rave című első daluk még nem szólt nagyot. 1997-ben azonban megalapították a máig létező Sash! nevű produkciót, és It’s my life címmel kiadták első albumukat. Ekkor megjelent számuk, az Encore une fois igazi áttörést jelentett, és meghozta nekik a világra szóló hírnevet. Az Egyesült Királyság top tízes listáján a második helyre tornázta fel magát, és számos más európai országban is a slágerlisták élén landolt. A sikerszéria a szintén világslágerré avanzsált Equador-al folytatódott, majd valamivel később a disco-k közönsége már a Mysterious time, az Adelante, vagy a Stay ütemeire tombolhatott. A 2000-es évek vége felé az eurodance, a trance vagy a progressive house fénye kissé megkopott, ennek ellenére Sash! még 2008-ban is a 9-edik helyig jutott a britek toplistáján a Raindrops-szal. A formáció napjainkban is aktív, 2012 termése a Life is a beach nevű új album, Sasha partykalendáriuma pedig zsúfolásig tele van fergeteges fellépésekkel a világ legkülönbözőbb pontjain.

Belépő: 2000 Huf, diákoknak 1800 Huf

03:00-tól ingyenes

Kezdés: 22:00