Évadzáró funk-hip-hop, rock buli a Bakelitben - Socfest

Évadzáró funk-hip-hop, rock buli a Bakelitben

Olvasási idő: 2 perc

Zárjuk együtt a tavaszi évadot és induljon a nyár egy hatalmas koncerttel! Energikus pop, hip-hop, funk és a Rolling Stones hangzásvilága egy este a Bakelit Multi Art Center hangárjában! Éld át június 2-án a budapesti Soul Surge zenekar ellenállhatatlan zenei világát és a Stoned egyedülálló Rolling Stones-őrületét Budapest retró gyárépületében! 

Fergeteges bulival zárul a tavaszi évad a Bakelit Multi Art Centerben. Június 2-án két nagy sikerű zenekar, a Soul Surge és a Stoned – 100% Rolling Stones vegyes zenei világától dübörög a gyártelepi hangár, a Soroksári út 164 alatt.

A Stones-dalok magas színvonalon és a ‘Rolling Stones érzést’ mind zeneiségében, mind színpadi megjelenésben hűen visszaadó Stoned nyitja az estét! Nem klasszikus értelemben vett emlékzenekar: nem is lehet az. A Stones minden korszakából játszanak dalokat, ritkábban hallható csemegéket is, így a műsor nem korlátozódik kizárólag a nagy slágerekre. A Rolling Stones ugyanis ma is aktív, koncertezik és bizonyítják aktualitásukat.  Sőt, jobbak, mint valaha!   A Stoned tagjainak pedig volt alkalmuk látni őket jó néhányszor élőben is. Többek közt ezek az élmények adták az inspirációt arra, hogy még nagyobb elszántsággal játsszák a világ legnagyobb rock and roll zenekarának, a Rolling Stones-nak a dalait.

Herby Shaw, dél-afrikai rapper és énekes, három éve beszállt egy jam zenélésbe egy budapesti kocsmában. Sánta Dániel, egy fiatal magyar dobos csatlakozott az imprózáshoz, és ezzel meg is alakult a banda. Rövid időn belül képzett zenészekkel együttest formáltak, a sokféle zenei háttér pedig amiből érkeznek, a Soul Surge dalait is átjárja, legyen az pop vagy hip-hoppal megbolondított funk. Azóta díjat nyertek, kijött első EP-jük, a “Stay Down”, dalaik folyamatosan futnak a rádiókban, de a legjobb mégis élőben látni őket! Árad a színpadról az energia és a kellemesen táncolható pop-funky-hip-hop!

Kapunyitás 20:30-tól, a Stoned – 100% Rolling Stones 21 órától a Soul Surge előzenekaraként lép színpadra!

Online jegyvásárlás ITT.

Facebook esemény ITT.

További információk: https://www.facebook.com/soulsurge/ // http://www.stoned.hu/