Gitáros Vándor - Socfest

Gitáros Vándor

Olvasási idő: < 1 perc

November elején egy kedves fura figura látogat Magyarországra, hogy szóló gitáros/énekesként is bemutatkozhasson a hazai közönségnek. Adrian L. Tonceanu néhány hónapja Kanadából érkezett Európába, hogy városról városra járva különböző klubok színpadjain játszhassa dalait.

Ez a vándor életmód nem szokatlan számára. Rockzenekara, a Morre frontembereként már négy alkalommal turnézott kontinensünkön az elmúlt öt évben. Bulgáriától Hollandiáig szinte minden országban jártak már több alkalommal is, és persze hazánk sem ismeretlen számukra. A hosszú körutazások alatt nem kevés kalandban volt részük, és sok új barátságot is kötöttek.

A Morre ebben az évben ugyan Torontóban maradt, Adrian azonban önálló zenészként visszatért szerencsét próbálni. Fellépésein elsősorban saját dalait és Morre számok akusztikus feldolgozásait énekli. Zenéje ötvözi a folk, a rock, a country és a blues stílust, számai rendkívül változatosak, bár kissé keserű hangulatúak. Dalszövegei balladaszerűek, témáit saját történetei ihlették.

Aki szeretne többet tudni erről a kedves vándorló zenészről, az nézze meg a facebook oldalát, vagy látogasson el a budapesti koncertjére november 9-én a Zeg Zugba!