Ausztrálok a Cradle Of Filth előtt - Socfest

Ausztrálok a Cradle Of Filth előtt

Olvasási idő: < 1 perc

November 9-én koncertezik hazánkban a Cradle Of Filth. Fény derült az első előzenekarra, akik nem mások, mint az ausztrál Ne Obliviscaris.

Előző cikkünkben már beharangoztuk az angol extrém metálosokat, arról bővebben erre a linkre kattintva olvashattok. Az ausztrál származású Ne Obliviscaris zenekar neve latinul annyit tesz, hogy “ne felejtsd el”. 2003-ban alakultak, a Cradle Of Filth-hez hasonlóan főleg extrém metált játszanak, de stílusukra hatással van a progresszív/black/death/trash metál, a klasszikus, jazz, avantgárd és a flamenco. Engem kicsit az Opeth-re emlékeztet – ami nem baj, mert őket nagyon szeretjük – főleg a dalok összetétele és a számokban lévő váltások is.

 

Ne_Obliviscaris

 

Különböző eszközökkel teszik különlegessé dalaikat: hegedű, két gitár, basszusgitár, dob, tiszta és extrém ének. A zenekar jelenlegi tagjai: Tim Charles (hegedű, tiszta ének), Xenoyr (hörgés), Matt Klavins (gitár), Brendan “Cygnus” Brown (basszusgitár), Daniel Presland (dob), Benjamin Baret (szólógitár).

Egyre közelebb van november 9. – ne feledjétek a Barba Negra rendszerében már megvásárolhatjátok jegyeiteket. Metálra fel!