End of Paradise - új lemez - Socfest

End of Paradise – új lemez

Olvasási idő: < 1 perc

Október 20-án, a Nail Records gondozásában jelenik meg a következő End of Paradise album, A kiválasztott. Akik nyomon követik a zenekart, azok három új nótát már el is csíphettek az új lemezről.

Az Ahogy megíratott néhány napja került fel a zenekar Youtube csatornájára, a Gladiátor című dal pedig a Rádió Rock Magyarország, Magyar Hangok című műsorában debütált szintén a napokban. Október 8-án, azaz tegnap érkezett a harmadik nóta, az Árral szemben.

Akik a hallottak alapján szeretnék bebiztosítani maguknak a székesfehérvári, klasszikus heavy metal vonalon mozgó End of Paradise lemezét, és szeretnének exkluzív zenekari relikviákkal is gazdagodni, a következő lehetőségek közül választhatnak:

  • Dedikált CD + End of Paradise passtartó birtokosai lehetnek 2000 forint + postaköltségért
  • Dedikált CD + passtartó + limitált példányszámú End of Paradise póló lehet az előrendelőké 4000 forint + postaköltségért

A kiválasztott dallistája: 1. Intro 2. A kiválasztott 3. Árral szemben 4. Ahogy megíratott 5. A gladiátor 6. Megesik 7. Lángoló üzenet 8. Elmúló 9. Mennyit is érsz 10. Mindennap háború

Az előrendeléseket a zenekar weboldalán lehet leadni, a pólóméret és a szállítási módok kiválasztásával: Az október 20-i megjelenést követően, másnap, a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben kerül sor a lemezbemutató koncertre, ahol is a lemezek már fizikai formátumban is elérhetőek lesznek. A további részletekért keressétek a zenekart a Facebookon.