Kanadában lépett fel teltház előtt Pomázi Zoltán - Socfest

Kanadában lépett fel teltház előtt Pomázi Zoltán

Olvasási idő: < 1 perc

Január közepe óta hallható a hazai rádiókban, az Új Bojtorján zenekar vadiúj szerzeménye, melyhez hamarosan videoklip is készül. Pomázi Zoltán, énekes-gitáros-dalszerző pedig március végétől április közepéig Kanadában turnézott.

Többek között fellépett zsúfolt teltház előtt Kelownában, valamint a magyar vers ünnepén megzenésített költeményeket adott elő Calgaryban, a Versünnep Fesztiválon, kanadai magyar gyermekek és családok körében. Utóbbin egy kedves barátja, régi pályatársa, Savanya István Pro Arte-díjas költő is közreműködött, a aki fellépése után Budapestre utazott és jelenleg hazánkban turnézik.

Pomázi Zoli a kanadai fellépések után egy igazi szenzációval is készül, hiszen a világhírű latin zenei virtuózzal, Oscar Lopezzel készít lemezt, mely a tervek szerint ősszel jelenik meg Külföldön és hazánkban is egyaránt!

Természetesen a hazai és erdélyi és felvidéki közönség sem lesz elhanyagolva, az Új Bojtorján turnéja május 1-jén vette kezdetét, s tart majd egészen az ősz végéig, a legnagyobb slágerekkel és vadiúj dalokkal fűszerezve!

A fellépésekről és aktualitásokról http://www.pomazizoltan.hu oldalon tájékozódhatnak a rajongók!