Kiderült ki lesz a Bad Religion vendégzenekara - Socfest

Kiderült ki lesz a Bad Religion vendégzenekara

Olvasási idő: < 1 perc

Kiderült, hogy a Mad Caddies lép fel a Bad Religion előtt augusztus 18-án a Budapest Parkban. A Bad Religiont nem kell bemutatni, hiszen az elmúlt évtizedekben a punk zenei színtér meghatározó alakja, és a dallamosabb pop punk stílus létrehozój. Ám a Mad Caddies is sokak számára ismerősen csenghet a műfaj kedvelői között. Illetve műfajok, mivel a banda ügyesen bravúrozik különböző zenei stílusok ötvözésével, mint a punk, ska, reggae, dixieland.

Szeretjük, hogy képesek vagyunk minden egyes albumunkkal bővíteni a hangzásunkat. Nem ismerek sok zenekart, akiknek ennyire változatos dalok és stílusok vannak a kínálatában.” – nyilatkozta a gitáros, Sascha Lazor.

A zenekart a dán hangulatú kaliforniai Solvang városában élő középiskolás fiatalok alapították a kilencvenes évek derekán, eleinte The Ivy League néven. Első, Quality Soft Core című 1997-es lemezük megjelenését még további öt követte, amiket Fat Mike (NOFX énekese) kiadójában, a Fat Wreck Chords-ban vettek fel. Utolsó korongjukat, a Dirty Rice-t 2014-ben jelentették meg. A lemez lassan készült; már 2009-ben el kezdtek rajta dolgozni, végül elégedetlenség miatt újrakezdték és a dobos, Todd Rosenberg és az új billentyűs, Dustin Lanker szerzeményeit rögzítették. Az augusztusi koncerten ezt mutatják be a hazai közönségnek.

Az együttes 19.00-kor kezd, utána pedig a Bad Religion lép színpadra. A kedvezményes, early bird jegyeket hamar elkapkodták, de augusztus 2-ig így is egy ezressel olcsóbban lehet hozzájutni, 6500 forintért.