Kőkemény rock-nyitány - Socfest

Kőkemény rock-nyitány

Olvasási idő: 2 perc

Nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy a Barba Negra Music Club már az újév első hétvégéjén rendesen odacsap. Egy gigantikus méretű hólapáttal pakolja be a zúzós rock koncerteket a klubba – péntek este nem kisebb legendák, mint Póka Egon és Tátrai Tibor hív minket egy fiatalító és alaposan energizáló blues-rock utazásra, hogy aztán másnap a Rockstar Meetingen felvonuló zenészek a falakat kirúgva, óriási bulival indítsák az évet. Hogy kik lesznek ott, inkább ki az – aki nem?

A tavaly alakult Póka-Tátrai formáció, a ReGeneráció, ahogy vártuk óriási sikert aratott, a Baricz Gegővel és Tornóczky Ferivel kiegészült legendás páros valami egészen zseniális, új útra lépett, és ahogy azt a Barba Negra Trackben adott koncertjükön is megmutatták, a régi, nagy rock-klasszikusok még mindig elemi erővel hatnak ránk, különösen, ha ilyen kiváló zenészek tolmácsolásában hallhatjuk őket. Aki ott volt látta, érezte, magába szívta a kőkemény rock and roll minden akkordját, minden ütemét és azt a különleges atmoszférát, amelyet Tibuszék árasztottak zene-szeretetük által. Cream, Hendrix, Zeppelin – csak hogy párat említsünk a legnagyobbak közül, zenéjük milliókra volt hatással, és inspirál még ma is bennünket.

Az örök klasszikusok előtt a Zártosztály fog minket hangulatba hozni, dörrenjenek a hangszerek és vigyenek minket messzire Zserbóék a rock paradicsomba. Ma este tehát irány a Barba Negra és szóljon teljes hangerővel a rock!

Hogy milyen egy hamisítatlan rocker évkezdő buli, amikor a szakma fenegyerekei mind egy helyre sereglenek, hogy együtt ünnepeljenek? Te is megtudod, ha január 7-én, szombaton eljössz arra a nem éppen hétköznapi találkára, évindító arcon pörgésre, amelyet egyszerűen csak Rockstar Meeting’17-nek neveztek el.

A Zorall zenekar létrehozta a ROCK N’ ROLL SWINDLE projektet. Hogy mi célból? Azért, hogy olyan repertoárt tegyenek le a színpadra, amelyben tobzódnak a felejthetetlen klasszikusok, a rock and roll legjava, és teszik ezt elsöprő sikerrel 2017 első szombatján is, ahol a 90-es évek rock himnuszaival fogják megörvendeztetni a közönséget. Természetesen vendégeik közreműködésével teszik ezt, Alcohol, Amberjack, Andrics László, Angyal, Csordás Levente, Csordás Tibi, Bereczky Dávid, Csöves, Raczkó Balázs, Raga, Phoenix RT, Snake Heart, Tóth Attila, Váry Zoltán, Vincze Zoli és még sokan mások is ott lesznek velünk szombat este a Barba Negra Music Clubban! Ne maradj le erről a forró hangulatú randevúról, ez lesz az a buli, amitől egész évben jól érzed majd magad!