Magyar pszicho - FRENK lemezbemutató az Akváriumban - Socfest

Magyar pszicho – FRENK lemezbemutató az Akváriumban

Olvasási idő: < 1 perc

Frenk 5. lemezével érkezik, Magyar pszicho címmel, ami először az év végi koncerten hallgatható meg élőben.

A lemezen ezúttal is minden hangszeren Frenk játszik, a zenék és szövegek világa kapcsolódik a korábbi albumokhoz, mégis fokozatosan elszakad a nagyvárosi éjszakáktól, ezúttal inkább a személyes terekre reflektálnak, a vasárnapi ebéd kilátástalansága, általános igazságok tévedése, a drogok hamis világa, a mindennapi pszicho folyamatosan ott kísért.

Az inspirációs forrást a régi funk, afro funk zenék adták, de ezeket teljesen átformálva, Frenkes stílusban kiköpve, leöntve egy kis groteszk mázzal tálalja a lemezen. A szövegek sem több sem kevesebbet nem mondanak, mint amit mi magunk hallunk bele, vagy ha más nem részegen üvöltünk egy fesztiválon.


Frenk multiinstrumentalista zenész, a hiperkarma tagjaként tűnt fel, de emellett több formációban is játszott, valamint a kezdetektől fogva a Budapest Bár oszlopos tagja. A márciusban megújult zenekar tagjai között lévő harmónia, kivételes és ritka egymásra találás, igazi szívből jövő rock&roll. Aki nem hiszi, járjon utána. A koncerten megvásárolható a Magyar pszicho lemez, és rendelhető a www.frenk.hu weboldalon keresztül. A lemez kiadója az XLNT Records, támogatója az NKA.