Márciusi zúzás - Socfest

Márciusi zúzás

Olvasási idő: 2 perc

Március 17-én egy igazi thrash zúzdára készüljön mindenki, aki a hatvani Retróban szeretné az estéjét eltölteni. Ha az új Stula Rock albumot is meghallgatnátok, 24-én az alistáli Kultúrházban a helyetek, és ne felejtsétek el azt sem, hogy a Red Vision második születésnapját ünnepli 31-én a mosonmagyaróvári Renegátban!

Két budapesti banda, a Green Hell és a Toportyán Férgek érkezik majd, és nagyon odateszik majd, amit oda kell. A Green Hell az első nagylemezén dolgozik, a lemezről egy dalt már publikussá is tettek. A Toportyán Férgek is új dalokkal készülnek, de alább egy régi nótát is meghallgathattok ízelítőül. A bulira a belépés ingyenes, a zenekarokat pedig ér kedvelni a Facebookon.

A legfrissebb MAHASZ lista hatodik helyén nyitott az új Stula Rock album, az Őserő. A lemezt teltház előtt mutatták be a Crazy Mamában, és március 24-én, Alistálon, a Kultúrházban megkezdődik a Stula Rock lemezbemutató turnéja. A színpadot a Tunyó Emlékzenekar melegíti majd be, a belépő pedig 7 Euro lesz. A turné további állomásaiért keressétek a zenekart a Facebookon.

Két éve alakult a Red Vision zenekar. A mosonmagyaróvári formáció igen mozgalmas két évet tudhat maga mögött, hiszen a ‘Jó éjt!’ névre keresztelt kislemezük már a megalakulásuk évében megjelent.

2017 őszén pedig elkészült a bemutatkozó nagylemez, az ‘Útkereső’ is, melyhez már egy image klip is készült. Március 31-én, a mosonmagyaróvári Renegátban kerül megrendezésre a születésnapi mulatság, melyre az Ironbird és a Dealear BT. zenekarok kaptak meghívást, és melyre a belépés ingyenes!