Öt éves az Elefánt: Gigaszülinap várható az Akváriumban novemberben! - Socfest

Öt éves az Elefánt: Gigaszülinap várható az Akváriumban novemberben!

Olvasási idő: < 1 perc

Öt év az emberi mértékben már egy jól kifejlett óvodást jelent, Elefánt mértékegységben meg egy jó zenekart és egy hatalmas ünnepi bulit, ahol megünnepeljük a hátuk mögött álló 4 lemezt, még több klipet és a megszámlálhatatlan közös pogót. A meglepetésvendégek kiléte még részleges titok, Miczura Móni már biztosan ott lesz. Ajándékot ne hozzatok, csak legyetek ott, mert ahogy ők mondják, nekik az a mindenkori kényeztetés.

Öt éves az Elefánt és a nemes alkalmat a jelek szerint ingyekszik méltóan meg is ünnepelni. A mai formáját 2012-ben elnyerő zenekar egyrészt szombathelyi, másrészt dunaújvárosi gyökerekig nyúlik vissza, s megalakulásuk erősen köthető Szimler Bálint és Rév Marcell Kodály Method című projektjéhez. A kiselefánt az elmúlt öt évben szépen cseperedett, mára már többszázas koncertközönséggel járják a budapesti, valamint országos klubokat és fesztiválokat.

Első kislemezük a Kékszoba, melyet a Vérkeringő, a Gomoly és a Minden követ. A korongok közül talán épp e legutóbbinak volt a legmeghatározóbb a fogadtatása: a kezdeti klasszik alter vonalat itt valami egészen új színnel párosították a csapat szerzői. A Minden egyébként idén jelent meg, s találunk rajta bölcsésztechnót, nintendó oratóriumot, punkot, de természetesen a korábbi keringők ütemei is felcsendülnek. Mélységesen könnyed eklektika keveredik zenéjükben, s úgy tűnik, ezt a bátorságot díjazza az eredeti tartalmakra vágyó közönség is. A november 16-i bulira készülve a kezdődal, vagyis a Faun még egy látványos gengszterklipet is kapott:

A helyszín tehát az Akvárium, az időpont november 16, dress code szigorúan nincs!

Gyertek!