Paddy-vel nyit a Track - Socfest

Paddy-vel nyit a Track

Olvasási idő: 2 perc

A Barba Negra Track 2016-os szezonja Paddy And The Rats koncerttel startol április 30-án! Ír kocsmazene, tengerészdalokkal és kelta népzenei hangzásvilággal tarkított punk-rock buli várható. A zenekartól megszokott jókedv, pörgés és energia, valamint a jól ismert dallamok és ritmusok garantálják majd az össznépi ’ereszdelahajam’ fesztiválérzést!

Április 30-ra a jó idő és sör berendelve, kezeket a korsókra tapasztani, táncos lábakat beizzítani! Pub’n’roll hangulatba hozzuk a Tracket, megalapozzuk a májusi és nyári folytatást a Paddy And The Rats-szel!

Leginkább a vizuális újításokra fektetjük most a hangsúlyt. Lesz sok, új színpadi kellék, rumos hordók, hajókormány, kalózzászló. Szeretnénk olyan hatást kelteni, mintha tényleg egy hajón játszana a zenekar. Rásegítünk erre a dologra majd vizuális effektekkel is – avatott be minket egy-két részletbe a frontember a nyárindító koncerttel kapcsolatban.

Kapunyitás 18:00-kor, előzenekar a The Houdinis, akik új lemezüket mutatják be, valamint vendég fellépő Szekeres András (Junkies). Jegyváráslás elővételben 2 000 Ft – a készlet erejéig (kevesebb, mint 100 db jegy maradt), utána 2 500 Ft!

Pop, rock, punk bulik már betöltve a Track programjába, de ez még nem minden! A Track-ben élőben követheted a foci EB meccseit. Június 10. és július 10. között nem kell dilemmába esned, hogy az EB-t nézed, vagy inkább koncertre mennél, hiszen nálunk megteheted, hogy élvezd a zenét, koncert közben a pult mellől szurkolj, és egyszerre hódolhass mindkét szenvedélyednek, ne köss kompromisszumot!

Track nyitóTombolj a koncerten, ragadd kezedbe a pultnál a sörödet, és nézd meg, mennyi az állás. Ráadás szám vagy aranygól? Nálunk mindkettő belefér – Tartsatok velünk, hiszen a 12 hónapnyi zenéből egy jelentős adagot a szabad ég alatt hozunk el Nektek – Barba Negra Track!

EB és koncert - 2in1 - Track