Paul Kalkbrenner koncertet ad hazánkban ismét - Socfest

Paul Kalkbrenner koncertet ad hazánkban ismét

Olvasási idő: < 1 perc

A német techno DJ szeptemberben ismét hazánkba látogat, hogy megtáncoltassa a Budapest Park közönségét.
Ki ne ismerné a világhírűvé vált Aaront, vagy a Sky and Sand című slágert, amelyben Paul fivére, Fritz énekel.

Az idén negyvenedik születésnapját ünneplő berlini lemezlovas annak ellenére, hogy már régen űzi a szakmáját, mindig meg tud újulni, egészen új ösvényeket fedez fel a techno erdejében. A nagyobb koncertjein rendre élőben játszik, nem a stúdióban kikevert, előre felvett zenéit játssza, hanem a helyszínen építi fel a szettet hangokból, szintetizátorokkal és effektekkel. Így bármely koncertjére is fizet be az ember, egy biztos; sohasem érzi unalmasnak, mert mindig más, mindig egyedi.

Reméljük, hazánkban sem lesz ez másképp, a jól ismert dallamokat fogja megidézni és fűszerezni valami újjal, miközben varázsol odafenn a DJ pultban.

A zenéjében minden egyes hangnak története, minden egyes dobbanásban jelentése van. A dallamok, akkordok úgy íródtak, hogy a szerző az éppen aktuális érzéseit vetítette ki a zenéjére, amit szeretne továbbadni a rajongóinak is. Bár sokak számára egy-egy track első hallásra csak egy üres “diumdisunak” hangozhat, ám néhány hallgatás után beleég az ember a fejébe a dallam. Ilyenkor hajlamosak vagyunk dúdolgatni és keresni a szerzemény mélyebb tartalmát a.

Aki esetleg még nem váltotta meg a jegyét a szeptember 8-ai koncertre, az minél előbb tegye meg, mert vészesen fogynak!
Végezetül pedig ne feledjétek, a kevesebb néha több!

Paul Kalkbrenner