Random Trip - Zenehíd - Socfest

Random Trip – Zenehíd

Olvasási idő: 2 perc

Az idei klubszezont egy különleges, daljátszó sorozattal búcsúztatja az ország legizgalmasabb improziváziós all-star projektje, a hétről-hétre megújuló Random Trip. A májusban megjelent, ‘Zenehíd’ című albumukon ötven (!) közreműködővel dolgozó Delov Jávor és DJ Q-Cee keddenként az A38 nagytermének színpadán látja vendégül az egyes számok alkotóit, hogy a megszokott, kötetlen improvizáláson túl a közös dalok is felcsendülhessenek az egyes estéken.

A 2017 májusában megjelent ‘Zenehíd’ a Random Trip első stúdiólemeze, és a 18 számos, 74 perc hosszú kiadvány igazi stíluskavalkád, amit a zenészek közötti kémián túl a közönségigény ihletett. Az egyes koncertek után egyre több visszajelzés érkezett arról, hogy a sorozat rajongói szívesen újra és újra meghallgatnák az egyes koncertek legemlékezetesebb pillanatait, és az ehhez fogható élmények ihlették mindazon dalokat, amik végül felkerülhettek a lemezre. Az őszi klubszezonban – mikor Jávorék az A38 Hajó PestiEst Tetőteraszáról visszaköltöznek a koncertterembe – már így is kiemelt hangsúlyt kapott a daljátszó sorozat, ugyanakkor a következő hetek mindegyike más hangulatokat és műfajokat elegyít majd.

A november 21-i, 30Y hét kísérőeseményeként megvalósuló Pécs Special részeként Wolfie (Punnany Massif), Ian O’Sullivan (Mongooz and the Magnet), vagy épp Schoblocher Barbara (Blahalouisiana) állnak színpadra, míg 28-án Palya Bea és Herbert Shaw (Soul Surge) lesznek az est kiemelt vendégei. December 5-én Kiss Tibi (Quimby), Andy Hefler (Kéknyúl) és Tátrai Tibor áll majd színpadra Premecz Mátyással, Drapos Gergővel és Nikával, december 12-én pedig Hiphop Allstars program várható többek között Ecküvel (Hősök), Zeekkel, Busával (Irie Maffia) és Tóth Verával. Az idei év utolsó Random Tripje hagyományszerűen a szilveszteri nagykoncert lesz, a Random Trip To 2018, ami az újév hajnalába érve táncoltat majd meg mindenkit az A38 Hajón, az elmúlt évek teltházas sikeréhez hasonlóan.

Programbontás (a vendégek teljes névsora):

11.21. Random Trip Pécs Special x 30Y’s Friends feat. Wolfie, Németh Juci (NemJuci, Budapest Bár), Schoblocher Barbara (Blahalouisiana), Ian O’Sullivan (Mongooz and the Magnet), Szepesi Mátyás (Magashegyi Underground, Konyha)

11.28. Random Trip Zenehíd daljátszó feat. Palya Bea, Herbert Shaw (Soul Surge) + különleges meglepetésvendég, Delov Jávor, Q-Cee

12.05. Random Trip Zenehíd daljátszó feat. Tátrai Tibusz, Andrew Hefler (Kéknyúl), Kiss Tibi (Quimby), Nika, Premecz Mátyás (Kéknyúl), Drapos Gergő (Péterfy Bori & Love Band), Delov Jávor, Q-Cee

12.12. PestiEstek: Random Trip Zenehíd daljátszó w/ Hiphop Allstars feat. Eckü (Hősök), Wolfie (Punnany Massif), Zeek, Busa (Irie Maffia), MC Kemon (Irie Maffia), Koszi Janka, Tóth Vera, Sabák Péter (Amoeba), Vastag Gábor ’Vasti’, Jász András (Kéknyúl), Szebényi Dani (Freddie)