Szocrocktól a totális metálig - Socfest

Szocrocktól a totális metálig

Olvasási idő: 3 perc

A héten már júliusra hajtjuk át a naptárt, és a nyári lendület tovább folytatódik. Bőséggel jut szórakozás a hétköznapokra is, esténként beköltözik a fesztiválhangulat a Barba Negra Track-be, koncert koncertet követ, nincs megállás. Műfajok széles palettájával, izgalmas látványvilággal, vég nélküli tombolással várjuk a rajongókat. Szocrock bulit csap a Jurij zenekar, első magyarországi fellépésén köszönthetjük a Trivium-ot. Demjén Ferenc a márciusi telt házas klubos buli után ezúttal a szabad ég alatt várja a szabadság vándorait, a Pokolgéppel pedig a Totális metál album 30 éves jubileumát ünnepelhetjük.

Szocrockra táncoltat a Jurij zenekar a Barba Negra Track-ben

A szocrockot játszó Jurij zenekar 15 éve van a pályán, és azóta nem pihen. A közönség pedig könnyedén felveszi a ritmust, táncol és élvezi az olykor lassabb és komolyabb hangvételű, máskor pedig nagyon is pörgős dallamokat. A nyíregyházi fiúk átestek több tagváltáson, számtalan koncertet és fesztiválfellépést tudhatnak maguk mögött itthon és külföldön.

Legutóbbi albumukat, az Armsrong-ot úgy jellemezték a korábbi Kitartás! I love you lemezhez képest, hogy „a durvább még durvább, az elszállós még elszállósabb, a szép pedig még szebb”. Biztosak lehetünk benne, hogy egy ütős és lendületes ízelítőt kapunk ebből az életérzésből az idei utolsó budapesti koncertjükön június 29-én a Barba Negra Track-ben.Jurij

Menetrend:

18.00 Kapunyitás
18.30 Verőköltő
19.45 Néhai Bárány
21.00 Jurij

Jegyárak: 1 000 Ft 06.27-ig, utána 1500 Ft, jegyvásárlás ezen a linken.

A Barba Negra Track-ben adja első magyarországi koncertjét a Trivium

Első alkalommal érkezik Magyarországra az orlandói metál banda, a Trivium. A kezdetben metalcore-t játszó zenekar már az 1999-es alapítás után pár évvel kitűnt a hasonló stílust képviselő együttesek közül. Az igazán kitörő sikert arató 2005-ös Ascendancy albumukkal írták be magukat a metál történelembe, amely a világ összes tájára eljutott.

Számtalan eladott lemezzel és megannyi turnéval a hátuk mögött a későbbiekben bátran és rendkívüli érzékkel kísérleteztek többek között a thrash metál műfajában is. Június 30-án a Barba Negra Track közönségének is bizonyíthatják, hogy micsoda zúzásra képesek. Metál rajongók figyelem, ezt a bulit bűn lenne kihagyni!Trivium

Menetrend:

18:00 Kapunyitás
18:20 – 19:00 Ørdøg
19:20 – 20:00 Jinjer
20:30 – 22:00 Trivium

Jegyárak: 6 000 Ft elővételben, a helyszínen 7 000 Ft, jegyvásárlás ezen a linken.

Pénteken újra sajtból lesz a hold

Márciusban telt házas Barba Negra Music Club-os koncerttel köszöntötte a tavaszi szezont Demjén Ferenc, ezúttal pedig a júliust indítja egy szabadtéri nyári koncerttel a Barba Negra Track-ben.

Több generáción átívelő örök érvényű dalok, jóleső nosztalgia, meghitt pillanatokkal és vidámsággal elegyített este vár a rajongókra július 1-jén. Akár a napfelkeltét várjuk, akár a szerelemvonatra pattanunk fel együtt, az utánozhatatlan érzés magával ragad és elvarázsol. A hold aznap este sajtból lesz, a felhőkről pedig lábat lógatunk.

Jegyárak: 2 499 Ft 06.27-ig, utána 2 999 Ft, jegyvásárlás ezen a linken.

Demjén

30 éve szól a Totális metál

Rég felvéstük a naptárba a július 2-i dátumot, amikor éjszakai bevetésre indulunk a Pokolgéppel. 30 éves jubileumát ünnepeljük ugyanis az első nagylemezüknek, a Totális metál-nak, amely nem csak az együttes életében, hanem a magyar heavy metal történetében is különös jelentőséggel bírt.

Emellett pedig az idén kiadott Metálbomba lesz a másik nagy durranása a koncertnek. Természetesen más korszakokból származó kedvenc dalok is felcsendülnek majd a rajongók legnagyobb örömére. Eszeveszett és ünnepi hangulatú szombat estére készülhetünk, biztosak lehetünk benne, hogy Metál az ész a Barba Negra Track-ben.Pokolgép

Menetrend:

18.00 Kapunyitás
18.45 Partyzan
20: 00 Pokolgép

Jegyárak: 1 999 Ft 06.27-ig, utána 2 499 Ft, jegyvásárlás ezen a linken.