Kíméletlen grindcore - Socfest

Kíméletlen grindcore

Olvasási idő: < 1 perc

A budapesti Advisory zenekar kíméletlen grindcore zenét játszik, és harmadik lemezével sem okoz csalódást a műfaj szerelmeseinek, mi több, modern, a műfaj kereteit tágító anyagot készítettek.

A jelenleg csak stúdiókörülmények között létező Advisory csapatot kipróbált underground arcok alkotják, akik korábbi és jelenlegi zenekaraikban (Harvester, Bornholm, Heroic, Fregath, stb.) már bizonyították, hogy képesek brutális és feszes muzsikát létrehozni. A 2015-ös korong a „True Grindcore” névre hallgat – ezzel a stílus keményvonalas rajongói bizonyára vitatkozni fognak, hiszen egyáltalán nem lett „old-school grind”. Megjegyezhető dalszerkezetek, fogós groove-ok hallhatóak, azonban nincs egy másodperc pihenő vagy üresjárat a lakonikus tömörségű (10 perc játékidőről beszélünk) lemezen.

A felvételek a Fregath Music stúdióban zajlottak 2015-ben, a műfaj punk hagyományaihoz mérten puritán módon: egy mikrofon és egy laptop segítségével. A „True Grindcore” a zenekar bandcamp oldalán is meghallgatható, a korábbi anyagokkal együtt!