Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Widget_Builder_Display has a deprecated constructor in /var/www/socfest.hu/wp-content/plugins/widget-builder/classes/custom-widget-display.php on line 19

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /var/www/socfest.hu/wp-content/themes/socfest2013/inc/rss.php on line 23
Macsó vízilabdázóból romantikus énekes - Socfest Macsó vízilabdázóból romantikus énekes - Socfest

Macsó vízilabdázóból romantikus énekes

Olvasási idő: < 1 perc

Decemberben debütált Bánhidy András, az FTC korábbi sikeres vízilabdázójának első dala, az Álom volt vagy valóság, amelyre felfigyeltek azonnal a rádiók is.

A Fradi egykori élsportolójából azonnal remek énekes-gitáros született, így rögtön meg is érkezett a zenei folytatás, ami Valentin napon került fel a Youtube-ra. A “Figyellek” egy modern love story, ahol a szerelemtől fűtött férfi az internet adta lehetőségeket kihasználva nyomoz szíve választottja után.

Bánhidy András már vízilabdázóként is lenyűgözte a női szempárokat, hiszen mosolya és szeme elvarázsolta a szurkolókat. Amióta pedig gitárt ragadott, az egykori szurkolók mellé még rajongók is születtek.

András pedig fürdőzve a sikerben, boldogan alkotja dalait és alig várja a nagyközönségnek élőben is megmutathassa a dalokat.