Megjelent az Exopop debütáló albuma - Socfest

Megjelent az Exopop debütáló albuma

Olvasási idő: < 1 perc

Néhány hete a Légrádi Antal Tehetségkutató Fesztiválon díjazták az Exopop zenekart, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban. A Fülöp Ádám – énekes által vezetett pop-rock formáció az első hely bezsebelése után pár nappal később megjelentette a Végtelen terek című debütáló albumát is, amelyről megérkezett az Olvad a jég című dalhoz készült videoklip is.

A kisfilm egy nagyon különleges aspektusba helyezi a dalszöveg üzenetét, melyben a srácoknak Korponai Kitti terapeuta volt a segítségére. Ez pedig egyáltalán nem meglepő a feltűnő színpadi viseletéről is ismert zenekar tagjaitól.

Természetesen a zenekar jelenleg is számos dalon dolgozik, a Super Size stúdió legénységével, melyek mellett a nyári szezonban is egyre több színpadon – és rendezvényen lesznek megtalálhatóak. Legközelebb június 26-án Tatán, majd július 29-án az Analog Music Hall szabadtéri színpadán lesznek láthatóak a srácok, utóbbi egyébként a lemezbemutató koncertjük lesz. A teljes turnémenetrend megtalálható a Facebook oldalukon!