Mindent megcsináltunk, amit lehetett - Socfest

Mindent megcsináltunk, amit lehetett

Olvasási idő: < 1 perc

Augusztus elsején pályafutása utolsó koncertjét adja a Budapest Parkban a Heaven Street Seven zenekar. A húsz éve működő formáció február közepén adta hírül feloszlását, azóta pedig búcsúturné keretében keresik fel újra legnagyobb hazai sikereik helyszínét.

Két évtizednyi együttműködés után befejezi működését a hazai alternatív színtér (egyik) legismertebb zenekara, a Heaven Street Seven. Szűcs Krisztián énekes-gitáros február közepén, a Budapest Park sajtótájékoztatóján jelentette be a megdöbbentő hírt, alig pár héttel azután, hogy a banda monumentális születésnapi bulit tartott a budapesti Akváriumban. A frontember szerint a zenekar az elmúlt húsz esztendőben megírta és eljátszotta mindazt, amire képes volt, így itt az ideje lezárni ezt a korszakot. Elmondása alapján „az ideális kreatív működést, amit mi elvárunk magunktól, azt így öten mostanáig tudjuk csinálni”.

hs7 2

Koncert a Budapest Parkban

A HS7 kilenc albumot, több kislemezt, továbbá koncertfelvételt és válogatásalbumot, valamint egy felejthetetlen rádiós slágert (Hol van az a krézi srác) hagy örökül népes hazai és nemzetközi rajongótáborának. Szűcs Krisztián jellegzetes énekhangján megszólaló, már-már védjegyszerűen melankolikus dallamokat élőben hallani azonban már csak augusztus elsején lesz lehetőség – ne habozzatok a jegyvásárlással!