Pucér koncert a Meztelen Diplomatáktól - Socfest

Pucér koncert a Meztelen Diplomatáktól

Olvasási idő: < 1 perc

Először adnak akusztikus koncertet a Meztelen Diplomaták december 5-én a Hunnia Bisztróban. A Mennyből az angyal helyett dánokkal és sok pucérsággal készülnek a srácok az ünnepekre.

Meztelen_Diplomaták_akusztik

Nem Ádámkosztümös, csupán „pucér hangszeres”, akusztikus koncertre kell készülni, ami a zenekar első bedugatlan és egyben idei utolsó budapesti fellépése is lesz. Az áthangszerelt daloknak és a Hunnia Bisztró meghittségének köszönhetően a december 5-ei koncert egy igazi együtt éneklős, forralt borozós estnek ígérkezik, ahol – ha Mennyből az angyal nem is-, de dánok biztosan lesznek és valószínűleg Füredi Zsófi is tiszteletét teszi az esten.

A Meztelen Diplomaták zenekar önfeledten ugrálós koncertjeiről és vidám, az életet egyszerűen megfogó dalszövegeiről híres. A Solymár-Pesthidegkúti agglomerációs zenekar első nagylemeze idén jelent meg Sellő Grand Hotel címen, amelynek több slágerét is rotációban játssza a Petőfi Rádió, a Nap Rádió és a Class FM, a Dánok, dánok, dánokhoz készült videó pedig rendszeresen látható az MTV Hungary-n.

Időpont: 2013. december 5.

Helyszín: Hunnia Bisztró (1054 Budapest, Bank u. 5.)

Jegyár: 500Ft

Meztelen_Diplomaták_promo