Visszatér a csodás hangú énekesnő - Socfest

Visszatér a csodás hangú énekesnő

Olvasási idő: < 1 perc

A Kárpátaljáról indult énekesnő már rutinos előadóművésznek számított, amikor 2002-ben, szóló énekesnőként nyerte el a nívós Csobánc Tehetségkutató Verseny Különdíját. Mindössze 15 évesen már a színpadon állt, s számos remek zenekarban mutatta meg a tehetségét.

Természetesen az áttörés és az országos ismertség sem váratott sokat magára, 2006-ban a Tűz és jég című dalával egy csapásra a slágerlistákra is felkerült. Ezt követően jelent meg debütáló albuma Nem voltam én címmel, amely nagy siker lett és platinalemez minősítésig jutott Magyarországon. Nem meglepően, folyamatossá váltak a koncertek és a turnék, számos új dala jelent meg a következő években, amelyeket megkedvelt a hazai közönség.

Szirmai Móni azonban nem csupán egy magyar énekesnő a “sok közül”, hanem egy igazán unikális – és sokoldalú előadóművész, akiről a legtöbben aligha tudhatják, hogy orosz nyelvű dalokat is énekel, amelyekkel sikeres fellépéseket tudhat maga mögött Külföldön. A zajos siker, az éjszakázás és a színpadok csillogó világa mellett azonban egyre felerősödött benne az érzés: gyermeket szeretne vállalni. Álma, 2014-ben teljesült, amikor kisfia megszületett, így jó pár évre eltűnt a rivaldafényből, visszavonult, hogy az anyaságnak szentelte mindennapjait.

Ugyan 2019 óta jelentkezett pár saját dallal, de a visszatérés komoly gondolata 2021-ben fogalmazódott meg benne. Májusban jelent meg legutóbbi szóló dala, “Meddig kellett várni Rád” címmel, amely hamarosan hallható lesz a kárpát-medencei rádiókban is. Az elmúlt időszakban a következő nagylemezén dolgozik, amely számos meglepetést és új, sláger várományos szerzeményt fog tartalmazni.