David Bowie

A napi kötelességnek a Szigeten is eleget teszünk

Cristina Guggeri THE DAILY DUTY – Napi kötelesség című fotómontázs sorozata hírességeket mutat be a lehető leghétköznapibb pozícióban, a vécén ülve. A Szigeten Guggeri sorozatából most kiállítás készül – a fesztivál V.I.P részében a reNEW-val közreműködve a mosdókon bemutatva.


2018. augusztus 07 Sziget | 2018

In Memoriam David Bowie

Január 12-én, a Zeg Zugban, David Bowie emlékbulit tart a darkwave és más underground rendezvényeiről ismert Lilian Goth Art csapata.


2018. január 11 Koncert, Programajánló

Sziget:  hommage á David Bowie

Izgalmas koncerttel kezdődik augusztus 10-én 23 órakor az idei Magic Mirror programja a Szigeten. Színészek és zenészek tisztelegnek David Bowie életműve előtt egy ígéretes főhajtással: Blackstar, Absolute Beginners, China Girl, Fashion, Rebel Rebel, Wild is the Wind, Tonight, Modern Love, Heroes és más klasszikusok csendülnek el ezen az estén olyan előadók torkából, mint Ónodi Eszter,…


2016. augusztus 09 Sziget | 2016

David Bowie emlékest

Április másodikán, a Gödör Klub színpadán színészek és zenészek közösen szólaltatnak meg David Bowie dalokat a lassan 3 hónapja elhunyt művész emlékére.


2016. március 29 Koncert, Programajánló

B-Movie: Nyugat-Berlin hangjai a SZEMREVALÓN

Az idei Berlinalén debütált és ott Heiner Carow Díjjal méltatott B-MOVIE: NYUGAT-BERLIN HANGJAI, 1979-1989 című német dokumentumfilm az idei SZEMREVALÓ egyik legkülönlegesebb darabja.


2015. szeptember 30 Film, Zene