kifőzde - Socfest

kifőzde

Ismét a magánéttermeké a terep!

Ahogy már novemberben írtuk, egy újfajta megnyilvánulási lehetőség terjedt el a kontinensünkön, ami a hobbiszakácsokat célozta meg. Különösen azokat, akik szeretnék megmutatni országnak-világnak, hogy mit tudnak, de nem vesződnének ezért egy étterem, büfé, kifőzde megnyitásával.

Petik Tibor | Gasztronómia | 2013. május 15

Nyiss éttermet egy napra!

Régi álmod, hogy legyen egy saját éttermed? Szeretsz főzőcskézni és ezt a tudományodat megosztanád mindenkivel? Most megteheted! Nyiss éttermet egy napra a Restaurant Day keretein belül november 17-én! Ezen a napon megvalósíthatod az álmaidat, és megnyithatod saját kifőzdédet, sütibárodat, kávézódat. Nem csak egy jó buli lehet, hanem igazi kihívás, aminek megvalósításához adunk néhány tippet. (Mindezt…

Petik Tibor | Gasztronómia | 2012. november 15