Stúdió K Színház

Kabaré a náci Németországból

Majomként makogó SS-katonák. Egy kisfiú, akitől félnek a saját szülei. Egy hentesbolt, aminek a kirakatában nem éppen sonka lóg. Ilyen és ehhez hasonló abszurd jelenetekkel találkozhatnak a nézők Bertold Brecht: Rettegés és ínség a harmadik birodalomban című darabjában. A Stúdió K Színház és a K2 Színház közös produkciója a pesti kabaré világát idézi meg. 


2018. március 04 Színház

Rettegés és ínség a Harmadik Birodalomban – Stúdió K Színház

Hitler hatalomra jutásának másnapján Bertold Brecht elhagyja Németországot. Az emigrációban született darabjai közül talán a legismertebb a most bemutatásra kerülő Rettegés és ínség a Harmadik Birodalomban (1935-38). Az előadás a Stúdió K Színházban látható, legkorábban Február 28-án. 


2018. február 11 Színház

Roma Hősök – I. Nemzetközi Roma Storytelling Fesztivál

„Roma hősök” címmel nemzetközi Roma Storytelling Fesztivált szervez a Független Színház Magyarország 2017. július 27-28-án a Stúdió K Színházban (1092 Budapest, Ráday u. 32.). A különleges kulturális rendezvény célja, hogy négy európai kortárs színházi szerző monodrámáinak bemutatásával hívja fel a figyelmet a roma dráma értékeire.


2017. június 29 Fesztivál, Színház

Felnőtteknek szóló báb road movie a Stúdió K-ban

Negyedéves bábrendező hallgatók mutatkoznak be májusban a nagyközönség előtt egy-egy bábos előadással, a Manna Produkció szervezésében. Az Ugródeszka sorozat első bemutatója Rosalie elmegy meghalni címmel készül.


2016. május 12 Színház

Emigránsok a színpadon

A lengyel drámairodalom legkedveltebb szerzője, Slamovis Mrožek Emigránsok című darabját 2016. március 3-án mutatja be a Terminál Workhouse társulata Mucsi Zoltán rendezésében a Stúdió K Színházban. Az előadás a Manna Kulturális Egyesület és a Lengyel Intézet támogatásával jött létre. Mrožek darabja nem itt és nem most játszódik(?). Egy egészen más Európában született meg, mint amiben…


2016. március 01 Színház