tortilla - Socfest

tortilla

Kikapcsolódás a kánikulában

Madridban gyönyörűek az épületek, barátságosak az utcák és hatalmasak a terek. Nézzük meg, hol lehet lehűteni felhevült testünket, miközben egy kis spanyol mentalitást is magunkba szívunk!

Krasnyánszky Sára | Saci Madridban | 2014. július 16

Szieszta mindenek felett!

A spanyolok életstílusa más ritmusban mozog, mint a miénk. Egy átlagos napon később kelnek, rendszerint 11 óra körül, egy bárban állva reggeliznek, és este 10 után vacsoráznak.

Krasnyánszky Sára | Saci Madridban | 2014. június 28

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Mora' | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09

Kukorica – a nyár zöldsége

A tengerit kismillióféleképpen fogyasztjuk, de nyáron, amikor szezonja van, általában csak megfőzzük. Legjobb esetben is köretként, valamilyen hús mellett foglal helyet. Én viszont kutakodtam, és találtam pár receptet, amik izgalmasabbá/változatosabbá teszik ezt a finom idényzöldséget.

Petik Tibor | Tipp Hopp Három | 2013. augusztus 09