Szombaton szórakozz, ne rohanj!

Karácsony előtt minden évben elég sok karácsonyi buli közül választhatunk, ám idén még izgalmasabb a kínálat, mivel 23-a szombatra esik. Egész nap rendezvények százai várják a látogatókat. Nehezen sikerült összeállítani ezt a listát.

Ferences Flashmob 2017

A Pasaréti Páduai Szent Antal Plébánia közössége idén is karácsonyi flashmobbal készül a 4-es, 6-os villamos vonalán a Jászai Mari tér- Nyugati pályaudvar- Oktogon állomások között.
Az eseményre minden érdeklődőt sok szeretettel várunk! 😇

Jótékonysági forraltborozás

Szombaton már hagyd magad mögött a rohanást, az ajándék vásárlást, minden felesleges dolgot, és gyere érezzük jól magunkat, együtt. Harmadik alkalommal szeretnénk adomány gyűjtésre, forralt borozásra, mókára és kacagásra invitálni, hogy mindenkinek adjunk egy kis meleget a következő hideg napokon, estéken.

Hozz téli KABÁTOT vagy TAKARÓT vagy egy kis pénzt, amit továbbítunk a megfelelő helyre.

Karácsonyi készülődés kisgyerekeknek

Várjuk együtt a Szentestét! Közös karácsonyi készülődés mesével és kreatív foglalkozással. Ha karácsonyfadíszt, meglepetést vagy csak valami szépet szeretnél készíteni az ünnepekre, gyere el!

Ajánlott korosztály: 5-12 éves korig

Lehet bulizni is rendesen

A fent olvasható komoly programokon kívül este a szórakozásé a főszerep. Erről ad tanúbizonyságot az a rengeteg buli és koncert amiből az alábbiakat válogattuk ki nagyon hirtelen:

De ha ez nem elég, nézz rá a térképes keresőnkre és válogass kedvedre! Egyre jobban működik!
A zöld ikonok jelentik a zenei helyszíneket, ha pedig útközben vagy, használd mobilon a közeliek gombot!

A program fejlesztés alatt áll! Szívesen veszünk minden ötletet.