flashmob

Szombaton szórakozz, ne rohanj!

Karácsony előtt minden évben elég sok karácsonyi buli közül választhatunk, ám idén még izgalmasabb a kínálat, mivel 23-a szombatra esik. Egész nap rendezvények százai várják a látogatókat. Nehezen sikerült összeállítani ezt a listát.


2017. december 22 Programajánló

BudaFlash – Az ezer fény éjszakája

Budapest szíve a Gellért-hegy. Ha este felnézel rá a rakpartról, sokszor láthatod a rengeteg vakuvillanást, ahogy a turisták a várost fényképezik a Citadella tövéből. Innen jött az ötlet, hogy világítsuk ki az egész hegyet egy kis időre!


2016. június 08 Programajánló

Flashmob a Tánc Világnapján

1983 óta a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre születésnapján, április 29-én ünnepleljük a Tánc Világnapját. A szervezők idén is táncművészeti gálaesttel és flashmob akcióval várják az érdeklődőket.


2016. április 26 Színház | Tánc

Színházünnep Miskolcon

Főzőverseny, koncert, flashmob is volt 2015. szeptember 6-án a miskolci Színházünnepen. A színház egykori és jelenlegi művészei együtt ünnepelték a nézőkkel a 192. évadát kezdő teátrumot.


2015. szeptember 08 Színház

Ez meg hogy lett sztár?

Régóta foglalkoztat a gondolat, hogy mi ez a Gangnam Style őrület a világban. Honnan jött, mi is igazából? Sokáig próbáltam magam távol tartani tőle, de mivel már fél éve pörög a nóta, úgy döntöttem, utánanézek. PSY egy dél-koreai énekes, rapper, dalszerző és televíziós műsorvezető. Bár nem értjük a szövegeit, általában meghökkentő, vagy épp polgárpukkasztó jelentései miatt…


2013. január 05 Zene