Ezek a kütyük hiányoznak az életedből - Socfest

Ezek a kütyük hiányoznak az életedből

Olvasási idő: 3 perc

Minden évben sikerül még több eszközt „okosítani”, és a meglévőkhöz hozzáadni valami pluszt, amire senki sem gondolt. Ha nem tudod, hogy mi hiányzik még az életedből, rendeld meg ezeket a friss, új műszaki cikkeket.

Összetekerhető TV

Nem zavaró, hogy a tévéd egy üres fekete felületként áll a szobában, amikor nem használod? Az LG a feltekerhető kijelzővel válaszol erre az égető problémára. A LG R9 OLED TV okostévé az év második felében fog megjelenni, és 165 centiméter átmérőjű kijelzőjét gombnyomásra lehet majd leengedni a dobozába.

Ha szeretnéd, résnyire is felnyithatod, hogy dekorációként vagy elegáns zenelejátszóként használd. Az LG 50 ezer összetekerésig szavatolja az eszköz működését, azaz minden nap egyszer összetekerheted legalább 136 éven át.

Okosillatosító

A MoodoGo illatosító beépített ventilátorokkal, cserélhető illatkapszulákkal és egy mobilapplikációval forradalmasítja az illatosítást. Rácsatlakozik a WIFI hálózatodra, és DJ-ként mixelheted össze az illatokat bárhonnan a telefonodról, de a maximális kényelemért a Google Assistant, Alexa vagy Siri rendszerére is rákapcsolhatod, hogy hangvezérléssel dönthess a szobád szagáról. Az akkumulátor 7 órát bír ki töltés nélkül, így a munkahelyeden vagy útközben is használhatod.

Egyszerre 4 kapszulával töltheted fel, melyeket akár tematikus csomagokba rendezve is megrendelhetsz. Olyan fantázianevű kombinációkat állíthatsz össze az arányok keverésével, mint a vöröslámpás negyed, rózsa templom, karácsony reggel vagy ölelkezés.

Hivatalos magyar weboldal: https://moodo.hu/
(a VÁM-ügyintézés elkerülése érdekében érdemesebb tőlük rendelni)

Igazi vezetéknélküli töltő

Az Ossia nevű cég hamarosan megalkotja az igazi vezetéknélküli töltést. A WIFI hálózathoz hasonlóan egy eszköz fogja sugározni a töltést, melyet egy speciális tokkal fogadhat a telefonod. Valószínűleg 2020-ig kell várnunk a megjelenésére.

Fogmosás 10 másodperc alatt

A Y-Brush egy Y alakú automatikus fogkefe, amely 5-5 másodperc alatt megtisztítja az alsó és a felső fogsorod, csak rá kell harapnod. A megnyert három percért cserébe 35 ezer forintot kell fizetned, de három üzemmód közül is választhatsz, és egy hónapnyi használatot is kibír az aksija töltés nélkül.

Konyhai szagelszívó táblagép

A GE Appilances Kitchen Hub egy szagelszívó berendezés és egy hatalmas androidos táblagép afférjának a gyümölcse. Ha minden álmod az, hogy főzés közben átnézhesd a naptárad, vagy videóhívásokat indíts, nem kell tovább keresned.

A gyártó hasonló módon egyéb konyhai kiegészítőket is igyekszik okosítani. A mikrosütőjük leolvassa a vonalkódot, hogy megtalálja a megfelelő elkészítési módot, a mosógépük pedig egy applikáción keresztül jelzi, hogy áll a mosás.

Lassan itt a bringaszezon, szóval ha nem az otthonod, hanem inkább a kerékpárod újítanád meg, ismerj meg néhány kügyüt bringásoknak!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot!