AMTS 2014 - Socfest

AMTS 2014

Olvasási idő: 2 perc

Minden évben elérkezik az idő: a tavasz, amikor az autókra felkerülnek az alufelnik, az utakat ellepik a motorosok…és ismét megnyitja kapuit hazánk legnagyobb évkezdő, autós-motoros rendezvénye, az Autó, Motor és Tuning Show (AMTS).

amts_poszterSzámos, nagy múltú autós-motoros esemény összefogásának eredményeképpen 2014. március 21-23. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén még nagyobbra, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintűre növekszik. Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményt kínál az immáron kilenc, önmagában is teljes értékű rendezvényt magába tömörítő giga-program. Az elmúlt évek legkomolyabb járműfesztiválja változatlanul kedvezményes jegyárak mellett, továbbra is egyetlen belépővel látogatható.

A kilenc rendezvény a Hungexpo hat pavilonjában valamint szabad területein, összesen 90.000 m2 kiállítási placcon zajlik, amelyen több mint 1200 kiállított jármű lesz megtekinthető. A hatalmas show mellett hazai és nemzetközi tuning és a hifi élet legütősebb alkotásai, termékei és vállalkozásai, az autós világ újdonságai, egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítás, két látványos autós-motoros bajnokság, valamint színvonalas kísérő rendezvények kerülnek bemutatásra. Számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A FritzenFest csapatát egy korábbi cikkünkben már bemutattuk, ők a rendezők meghívására évnyitó minitalálkozót szerveznek  a szombati napra, a külső kiállítási területre.

A változatos programok sokasága egész hétvégén várja a nagyérdeműt. Ami minden bizonnyal lesz a jó hangulaton kívül:

 • Nyerj egy autót a belépőddel! – a fődíj egy gyönyörű, átépített Volkswagen EOS
 • Carstyling.hu Tuning Show 2014
 • Budapest Motor Fesztiválcarstyling
 • GYMKHANA Országos Bajnokság
 • EMAT 2014
  • Rusty Rodders Hot Rod Show – Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság
  • Devil’s Motor Show – Magyar Motorépítő Bajnokság
 • HSRC – a látványos motorsport évkezdő versenye
 • Magyarok a járműgyártás történetében – exkluzív járműtörténeti kiállítás
 • Autómárkák, importőrök kiállítása – 2014 legújabb szalonautói
 • Budapest Tattoo Expo 2014 – a tavalyi Budapest Tattoo Expo-ról készült galériánkat itt nézhetitek meg!

amts_0052A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri valamint kültéri programok, bemutatók garantálnak kivételes szórakozást a család tagjai számára. A találkozóra érkező autósok több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett. Érdemes követni az AMTS híreit, hiszen a rendezvény kezdetéig folyamatosan kerülnek fel újdonságok, a már most is igen komoly felhozatal mellé.

Ne feledd tehát: több, mint 90.000 négyzetméteren, itthon eddig még soha nem látott autó- és motorcsodákkal, továbbá rengeteg exkluzív érdekességgel vár mindenkit az évadnyitó AMTS március 21-23. között Budapesten, a Hungexpo területén!