Autó

Az ország legnagyobb éjszakai autós-motoros eseménye

Minden év egyik legjobban várt autós éjszakai eseményét rendezik meg a tököli reptéren. Immáron kilencedik alkalommal gyűlnek össze a lóerők szerelmesei, hogy a nyári szezon kezdetét egy hatalmas bulival ünnepeljék. Autófanatikusok, motorosok, drift őrültek, a gyorsulás megszállottjai és a kamionosok is ott lesznek a Budapestről könnyedén megközelíthető helyszínen.


2018. május 24 Autó, Motor, Programajánló

Áprilisban indul a drift szezon!

Jön a legnépszerűbb hazai drift bajnokság nyitó hétvégéje, a Drifted.hu Sebesség Fesztivál: április 14-15-én újra felbőgnek a motorok a tököli repülőtéren, a legtöbb versenyzőt felvonultató drift rendezvényen!


2018. március 26 Autó, Programajánló

Dakarosok nyomában

Amatőr tereprally túra indul a HunGarian Baja világkupa-futamon! Gyere és próbáld ki magad a versenypályán! Pattanj be imádott terepjáródba és irány Veszprém!


2017. július 23 Autó, Motor, Programajánló

Debütált a magyar vas

Nagy sikerrel zajlott le a hétvégén a szakma és a motoros közösség idei első nagy összejövetele, a Budapest Motor Show. A Harley-Davidson standnál élőben először debütált a nemzetközi Battle of the Kings versenyre épített Custom Iron 883.


2016. március 22 Autó, Motor

Smart hétvége Budapesten

Elkezdődött a budapesti Smart Times és egész Európából érkeznek a márka fanjai. Mindenféle formájú, méretű, színű és dekorációval fűszerezett kisautó lepte el a Felvonulási teret és az Ötvenhatosok terét.


2015. augusztus 28 Autó, Programajánló

100% Amerika

Felvonuló autócsodák, vizes póló, kígyó, földbe döngölő autótaposás, durranásig tartó gumifüstölés, táncoló autók, izzadtsággal teli küzdelem a bikákkal és piros-fehér pöttyös rock and roll.


2015. augusztus 18 Autó, Fesztivál

Smart Times 2015

Kicsit, aranyosak, modernek és augusztus 28.-a és 30.-a között megszállják az országot: idén nálunk rendezik meg a Smart Times-t, vagyis a Smart rajongók legnagyobb találkozóját.


2015. augusztus 07 Autó, Programajánló

Tied lehet az amerikai álom egy hétvégére!

Táncoló autók, big foot autótaposás, gumifüst és motorzúgás, veterán V8-as amerikai nagyvasaktól vadonatúj sportautókig, őrült rodeósok, klasszikus rock és country dallamok és felejthetetlen hangulat.


2015. július 31 Autó, Fesztivál

Vakmerő rodeósok a NAAF-on!

A 14. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál különleges, kihagyhatatlan programja az egyedülálló Élő Bika Rodeó Európa Bajnoki Kupadöntő lesz.


2015. július 01 Autó, Fesztivál

Sárvári Bogárkodás

Június 19-21 között rendezték meg IV. Nemzetközi Bogártalálkozót Sárvárott, a Bogarasok Baráti Köre jóvoltából, ahová mi is kilátogattunk.


2015. június 25 Autó