Smart hétvége Budapesten - Socfest

Smart hétvége Budapesten

Olvasási idő: < 1 perc

Elkezdődött a budapesti Smart Times és egész Európából érkeznek a márka fanjai. Mindenféle formájú, méretű, színű és dekorációval fűszerezett kisautó lepte el a Felvonulási teret és az Ötvenhatosok terét. Magán a smartok felvonulásán kb. 1000 autóra számítanak a szervezők.

Mint ennek a márkának a kedvelője gyorsan felcsillant a szemem a helyszínre érve, és a nagyobb délutáni programok nélkül is egy órára elvesztem a tömegben. A Smart Times nagyon interaktív és látványos. Beülhetünk, vezethetünk, szerelhetünk, véleményezhetünk. Az autók megismerése mellett a lett, görög és olasz kultúrával is találkozhatunk. Ha a rigai klub táborához érünk a lett Black Balsam röviditalt kóstolhatjuk meg, de a görögöknél is sorakozik pár egzotikus finomság, az olaszok pedig zenével és énekkel dobják fel a hangulatot.

Fontos apróság, hogy a találkozó első sorban az európai közönséget célozza meg, szóval az angol vagy német nyelv alapszintű ismerete előny. Az árak is európaiak, mindenképpen otthonról vigyünk ételt és italt (700 forint egy 0.33 dl-es sör, 500 forint fél liter víz egy adag étel 1350-1500 forint körül kapható). Az eseményen a gyerekekre is gondoltak és egy külön pavilonban várják a legkisebbeket különböző játékokkal.

Összességében jól szervezett és látványos esemény, ami remek zárása a nyári kalandozásoknak. Nem csak az autók miatt érdemes tenni egy kört a Smart Times-on! Egy kis nyelvgyakorlás, séta, ételkóstolás, csocsózás és természetesen a bulik és fellépők gazdagítják a programot, amiről itt olvashattok.