Áprilisban indul a drift szezon! - Socfest

Áprilisban indul a drift szezon!

Olvasási idő: < 1 perc

Nem csak nemzetközi, hanem hazai szinten is megkezdődik az autósport-szezon. Itt a tavasz, ennek pedig mi sem lehetne egyértelműbb jele, mint a szabadtéri autós rendezvények szezonjának elindulása. Köztük is a legnagyobb benzingőzös esemény, a tököli Sebesség Fesztivál!

Az ország első nagyszabású családi motorsport-hétvégéjének alapját 2011-as indulása óta a színvonalas drift- gyorsulás „kombója” biztosítja. Ehhez az évek során sorban érkeztek a különböző kísérőprogramok és autós találkozók, melyek közül a két legaktívabb hazai tábort sikerül évről-évre megmozdítania a szervezőknek. Visszatérnek téli álmukból a legújabb vasak és a füstre éhes pilóták, akik a Tököli pályán tudásukkal elkápráztatják a kilátogatókat!

 

A szombat a versenyprogramban még ugyan a bemelegítésé és a látványos kvalifikációké, de lesz gyorsulási futam, s sokak nagy örömére a Fritzen Fest, azaz a különleges német autók találkozója. A Drifted Országos Bajnokság szempontjából a rendezvény fő napja a vasárnap, amely nagyon komoly program-arzenált ígér, lélegzetelállító versenyekkel. Ha mindez nem lenne elég, ezen a napon a japán autók százait vonzó Red Sun Fest is várja a látogatókat, autó szépségverseny és távirányítós autó verseny (RC drift) kíséretében.

       Április 14. Szombat         Április 15. Vasárnap
Ž DRIFTED Edzés Ž          DRIFTED Országos Bajnokság
Ž Gyorsulási Futam Ž          Red Sun Fest 2018
Ž Fritzen Fest Ž          Autó szépségverseny
Ž Jungle Taxi Ž          Távirányítós autó verseny (RC Drift)

Kedvcsináló videókat a Drifted.hu YouTube oldalán oldalon találsz! Gumifüst, izgalmas és feledhetetlen programokvárják a kicsiket – és nagyokat Tökölön. Ne tökölj! Irány Tököl!