Depresszió - indul a lemezbemutató turné! - Socfest

Depresszió – indul a lemezbemutató turné!

Olvasási idő: 2 perc

Miután már a megjelenés napján aranylemez státuszt ért el a Depresszió új nagylemeze, A folyamat zajlik… című album teljes anyagát ingyen meghallgathatóvá tette a csapat a Youtube csatornáján. November 7-én startol az őszi lemezbemutató koncert.

A folyamat zajlik...Ugyan mi már megjártuk Ekecset, ami a koncertsorozat első állomása volt, de az igazi folyamat csak most kezdődik el. A felvidéken egy nagyon jó hangulatú buliban vettünk részt, élménybeszámolónkat ezen a linken olvashatjátok. November 7-én indul a turné Pécsett, és ezt követően Kecskeméten, Egerben, Miskolcon, Szombathelyen, Győrben, Debrecenben, Tatabányán, Veszprémben, Szolnokon, Szegeden és Budapesten mutatja be új lemezét 2014-ben a zenekar. November 21-én a szombathelyi Arena Savariaban a 10 éves Roaddal, valamint a 25. jubileumát ünneplő Tankcsapdával adnak nagyszabású, közös koncertet. November 28-án a debreceni Lovardában készülhet mindenki egy hatalmas Rock-bulira a Rómeó Vérzik-kel, a Road-dal, a Burnout-tal és a Depresszió-val. A hivatalos lemezbemutató koncertre december 20-án kerül sor a budapesti Barba Negra Music Club-ban, amiről az alábbiakat mondta a banda:

Ez lesz a hivatalos lemezbemutató koncert, tehát igyekszünk alaposan megadni a módját. Valamivel hosszabb műsort játszunk majd, mint a turnén. Hang- és fénytechnika szempontjából is igyekszünk odatenni a bulit. Ez lesz egyben az évzárónk is, ami után több hónapig nem koncertezünk majd, tehát rendesen kitomboljuk magunkat a színpadon. Az este folyamán vendégül látjuk a Burnout-ot, az Insane-t és a Rómeó Vérzik-et, tehát egy súlyos estére készülhet mindenki.

A MAHASZ Lista első helyén nyitó korongot bemutató országos turnéról az alábbiakat mondta a zenekar:

plakátNagyon izgatottan várjuk már a turnét. Bár lemezt és videoklipet készíteni is szeretünk, de a zenekar fő profilja mégis csak a koncertezés, ami egy friss album megjelenése után még izgalmasabbá válik. Estéről-estére 5-6 új dal is elhangzik majd a turnén, és jó lesz végre élőben is bemutatni, min dolgoztunk az elmúlt 3 évben. Amellett, hogy ez egy lemezbemutató turné, az is exkluzivitást ad az őszi országjárásunknak, hogy különleges vendégként elkísér minket a Rómeó Vérzik zenekar, akik előtt a Burnout nyitja majd az estéket.

Az új lemez stúdiómunkálatairól, valamint A legjobb ellenfél videoklipjének forgatásáról Nemeslaki Dániel készített egy interjúkkal tarkított werkfilmet, ami ezen a linken érhető el, a teljes lemezhez pedig katt ide.Bővebb információkért keressétek fel a zenekar hivatalos honlapját és kövessétek őket Facebook-on!