Ignite - újra itthon - Socfest

Ignite – újra itthon

Olvasási idő: 2 perc

A kaliforniai hardcore-punk zenekar, az Ignite utoljára 2006-ban tartott Magyarországon klubkoncertet. Most az együttes visszatér, hogy egyből két klubfellépést is vállaljon Budapesten. Az első, január 31-én egy szokásosan “sújtó” buli a Barba Negrában, a második február 1-én egy meghittebb hangulatú, egészen különleges és egyedi, akusztikus koncert az A38 Hajón.

Ignite bandJó hír a kaliforniai hardcore-punk zenekar, az Ignite rajongói számára, hogy a magyar származású énekes, Téglás Zoli miatt Magyarországon különleges népszerűségnek örvendő csapat 2015-ös téli Európa-turnéja során hazánkba is ellátogat, és egyből két koncertet is ad. Az együttes tagjai: Zoli Téglás (ének), Brian Balchack (gitár), Nick Hill (gitár), Kevin Kilkenny (gitár), Brett Rasmussen (basszusgitár), Craig Anderson (dob). Eddigi lemezeik: Call on My Brothers – 1995, Past Our Means – 1996, A Place Called Home – 2000, Our Darkest Days- 2006.

A zenekar jelenleg, a 2015-ben megjelenő legújabb, kilenc év után az első stúdióalbumán dolgozik, amiből remek ízelítőt mutat a Falu című dal, aminek demóverziója pontosan fél évvel ezelőtt került fel a YouTube-ra. Az Ignite mindig is kiemelt turnéállomásként kezelte Magyarországot, ami most sem lesz másként.Téglás Zoli

Számomra és a csapat számára is az összes koncert közül a magyarországi a legfontosabb helyszín. Nagyon szeretünk itthon fellépni, imádjuk a magyar közönséget, és nem csak én, de a zenekar többi tagja számára is kiemelkedő állomás lesz a budapesti – mondta a koncert kapcsán Zoli.

A január 15-én Berlinben startoló európai turné keretén belül az Ignite január 31-én, szombaton a Barba Negra Music Clubban lép színpadra, majd másnap, február 1-én az A38 Hajón ad – a turné során egyedül nálunk – egy speciális, akusztikus estet, amiről televíziós felvétel is készül. Jegyek elővételben az alábbi honlapokon: január 31., február 1. válthatóak. A két koncertre kombinált bérlet is vásárolható, kizárólag elővételben, 6500 forintos áron. További információk az A38 és a Barba Negra hivatalos honlapján.