Itt a tavasz, nyílik a zenebutik - Socfest

Itt a tavasz, nyílik a zenebutik

Olvasási idő: 2 perc

Most, hogy már az Időkép szerint is itt a tavasz, illene belecsapni a szabadtéri  rendezvényekbe, ám erre a hétvégére még zárt helyen megrendezésre kerülő zenei eseményeket ajánlunk. A dátumra kattintva továbbra is eléritek a nap többi eseményét, immár egy új, csodaszép felületen.

[facebook_event id=272895556178293 float=right]Április 12. – Borvirágos jazz

A Vinorium Borbár különleges, többek között balkáni borválasztékából válogathattok ezen az esten a magyar borok mellett. A zenei aláfestést a Szentgyörgyi-Maros Duó adja, akik jazzes dalaikkal emelik az est fényét.

 

[facebook_event id=373458089436923 float=right]Április 13. – MeseMuzsika

A Weiner–Szász Kamaraszimfonikusok ismeretterjesztő sorozata gyerekeknek az A38 Hajó kiállítóterében.
1. alkalom: HÚROK HANGJAI
Közreműködik: Berecz András, Kossuth-díjas ének- és mesemondó, illetve Szőke Szabolcs, zenész, hangszerész, színházi alkotóművész. Zeneszám: Boccherini: Éjszakai őrjárat Madridban. Előadják: Weiner–Szász Kamaraszimfonikusok

[facebook_event id=460427017361475 float=right]Április 14. – WAMP Fashion

A Váci1 lenyűgöző tereiben ismét közel száz tervező munkái kapnak helyet, jó néhányan ezen a vasárnapon mutatják be a vadonatúj, tavaszi kollekciójukat. A már jól ismert tervezők mellett friss tehetségek is bemutatkoznak, megrendezésre kerül a pályázat útján kiválasztott alkotókat felvonultató WAMP+ szekció, s természetesen a gasztro-kiállítók is sok-sok finomsággal készülnek.
A vásár középpontjában a divat áll majd, ám az áruházi kínálatnál színesebb, egyedi tervezésű és kivitelezésű különleges ruhák, divatkiegészítők, táskák és ékszerek mellett, grafikusok, keramikusok, játékkészítők is képviseltetik majd magukat.
Ezúttal vendég lesz a több tervezőt egyesítő kreatív alkotóműhely, a wonderLAB is.

[facebook_event id=232555676886951 float=right]Április 15. – ZsebPeca

A ZsebPeca a héttagú Peca zenekar kétszemélyes “svájcibicskája”. Gábos Barna és Szász Márk afro-karibi, dél-amerikai és balkáni ritmusokkal, pofon egyszerű dalszövegekkel, kalimbával, bambusz- és PVC-fuvolával dicsérik a pecázós élet örömeit, 7.1-es nagyzenekari hangzás helyett ezúttal sztereóban.

[facebook_event id=145921722254596 float=right]Április 16. – Rockirodalom

Kortárs irodalom és rockzene. Még véletlenül sem áll távol egymástól. Sőt! Kiegészítik egymást, mint férfi a nőt, nő a férfit.
Hogy hogyan? Aki megnézi a Lesz, volt, van… mindig egy nő c. estet, biztos elégedett lesz a válasszal.