szabadtér

5 program, amit mindenképpen iktass be augusztusban!

Úgy érzed, még el sem kezdődött a nyár, de a közösségi oldalak már utószezonra szóló hirdetésekkel bombáznak? Azoknak, akik a hűvös irodák csöndjében csak most kaptak észbe, van egy jó hírünk: még semmi sincs veszve! Epres Panni kihagyhatatlan, de könnyen megvalósítható programtippjeivel az elfoglaltak is belekóstolhatnak a hamisítatlan nyári édes életbe!


2018. augusztus 06 Programajánló

Elindult az Alfa!

A nyár utolsó hétvégéjének érkezése rendszerint rossz hír, idén viszont az Alfa Fesztivál kezdete is, ami pedig kifejezetten jó. Csütörtök déltől várja a fesztiválozókat az Alfa Várpalotán.


2014. augusztus 29 Alfa Fesztivál

Ünnepel a Savoya Park

10. születésnapját ünnepli a budapesti Savoya Park augusztus 30-án, szombaton. A jeles nap alkalmából rengeteg dologgal készülnek a szervezők. Minden program ingyenes.


2014. augusztus 25 Koncert

Elkészült a legelső Twentees klip

A hódmezővásárhelyi illetőségű indie-rock zenekar decemberben debütált kislemezével, ezúttal pedig legelső videoklipjével támad, amely a Never Get Enough című számhoz forgott.


2014. augusztus 14 Videóklip

Nagykoncertre készül a Magashegyi Underground

A Magashegyi Underground legnagyobb nyári koncertje modern audiovizuális élményt nyújt a látogatóknak augusztus 7-én a Budapest Parkban. Vendégük a Carbovaris zenekar lesz.


2014. július 24 Koncert

Zsíros lesz a Track Maszkuráék koncertjén

A Maszkura és a Tücsökraj nyári szabadtéri koncertjének mottója: Zsír a Track. A zenekar ugyanis korábbi slágere után szabadon zsíroskenyérrel várja a rajongóit július 23-i buliján.


2014. július 16 Koncert

Hajrá magyarok!

Újra szabadtéren, és az egyik legforgalmasabb „csomópontban” lévő színpadon mutatkozhatnak be a hazai előadók, és ismét több, honi zenekar is fellép majd a Nagyszínpadon.


2014. június 27 Sziget | 2014

Újragondolt Magashegyi Underground

Egész estés nagy koncertet ad június 21-én a Magashegyi Underground a Barba Negra Trackben. Olyan dalok is felcsendülnek majd, amelyeket évek óta nem hallhatott a közönség.


2014. június 19 Bandák, Koncert

Mit csináljunk júniusban?

Júniusban az éjszakai programoké és a szabadtéri koncerteké a főszerep. Három egymást követő hétvégén is találunk esti, kulturális kikapcsolódási lehetőséget a fővárosban.


2014. június 12 Programajánló

Rubik-kockával forgattak klipet Maszkuráék

Párkapcsolati játszmákról szól a Maszkura és a Tücsökraj legújabb dala, amelyhez a zenekar a Rubik-kocka főszereplésével forgatott vidám, játékos videoklipet Sok a lépés címmel.


2014. május 28 Bandák, Videóklip