Alfa Fesztivál

A Tankcsapda lesz a Depresszió előzenekara

Szinte teljes a várpalotai Alfa Fesztivál programja. Néhol “sablonos”, néhol kicsit kilóg egy-egy zenekar, és a címben szereplő geg sem tréfa.


2016. február 23 Alfa Fesztivál

Vigyázz, kész, Alfa Fesztivál!

A május 22. és 24. között Várpalotán megrendezésre kerülő, ingyenes Alfa Fesztiválon esténként a hazai zenei élet kiválóságai fognak színpadra lépni és elvarázsolni a közönséget.


2015. május 14 Alfa Fesztivál

Utolsóból az első

Pünkösdkor duplán lesz mit ünnepelni, hisz május 22-én nyitja meg kapuit az Alfa Fesztivál. Ráadásként a rendezvény ingyenesen látogatható lesz – ami egy örömteli ajándék a szervezőktől.


2015. április 02 Alfa Fesztivál

Az Alfa 3 napos őrülettel búcsúztatta a nyarat

A napos pázsiton és a sok-sok jó zenében mindenki megtalálta a maga kedvencét az Alfa Fesztiválon, mindent, ami egy igazi nyárbúcsúztató, fergeteges hétvégéhez kell.


2014. szeptember 02 Alfa Fesztivál

A hiphoptól az ír kocsmazenéig – Alfa péntek

A mozgalmas programok után az összes zenei műfaj kedvelői megtalálhatták kedvencüket az Alfa Fesztiválon, hiszen az együttesek még jóval éjfél után is játszottak.


2014. szeptember 01 Alfa Fesztivál

Elindult az Alfa!

A nyár utolsó hétvégéjének érkezése rendszerint rossz hír, idén viszont az Alfa Fesztivál kezdete is, ami pedig kifejezetten jó. Csütörtök déltől várja a fesztiválozókat az Alfa Várpalotán.


2014. augusztus 29 Alfa Fesztivál

Alfa APP

Olvasásái idő: 1 perc

Alfa fesztivál, mielőtt véget ér a nyár

Töltődj fel az őszre a nyár utolsó hétvégéjén, rengeteg zenével, kikapcsolódással és egy hatalmas bulival! Várpalotán, a Cseri parkerdőben mindenkit vár a három napos Alfa Fesztivál!


2014. augusztus 26 Alfa Fesztivál

Sörpong az Alfa Fesztiválon

Olvasásái idő: 1 perc

A koncertek előtt/között kipróbálhatjátok a sörpingpongot is! Addig is némi szabálymagyarázat a videóban!

Utazz az ALFA fesztre kedvezményesen!

Olvasásái idő: 1 perc