Utolsóból az első - Socfest

Utolsóból az első

Olvasási idő: 2 perc

Idén Pünkösdkor duplán lesz mit ünnepelni, hiszen május 22-én nyitja meg kapuit az Alfa Fesztivál. A 2015-ös év szezonnyitó, 3 napos eseményén egymás után lépnek majd színpadra a magyar pop-rock műfaj kiválóságai és a fesztiválozók színes kavalkádja lepi el a Cseri Parkerdőt. Ráadásként a rendezvény ingyenesen látogatható lesz – ami egy örömteli pünkösdi ajándék az Alfa Fesztiváltól.

auroraItt a tavasz, az újjászületés ideje, a fesztivál-kellékeket lassan elő lehet venni a szekrényből, leporolni az ereklyéket, és készülni a szezonra, hiszen közkívánatra idén nem kell a nyár végéig várnunk, hogy egy őrületeset tomboljunk: májusban beüzemelik a fesztivál-gépezetet, indul az Alfa Fesztivál!

A legjobb magyar zenekarok egy helyen, mindez ingyen?

Igen, az Alfát fémjelző változatos és minőségi koncertekre idén nem kell több ezer forintos jegyet váltani, hiszen díjtalan a belépés a 3 napos eseményre!

„Az ingyenes rendezvénnyel az volt a célunk, hogy mindenki számára elérhető, minőségi fesztivál-élményt adhassunk. A régió kiemelt könnyűzenei eseményeként, a támogató partnereknek köszönhetően sikerült egy minden eddiginél pénztárcabarátabb fesztivált létrehoznunk, amely igényes zenei programjaival, baráti étel- és italárakkal és hangulatos helyszínével kínál magas színvonalú szórakozási lehetőséget.” – nyilatkozták a szervezők

A pünkösdi hétvége kötelező programja tehát: kirándulás a várpalotai Cseri Parkerdőbe és együtt énekelni, táncolni és bulizni kedvenc bandád koncertjére.

beatriceKik lesznek ott velünk?

Republic, Ossian, Anna and the Barbies, Intim Torna Illegál, Halott Pénz, Nagy Feró és a Beatrice, Hősök, Alvin és a Mókusok, Bábel, Auróra, Sub Bass Monster, Ivan and the Parazol.

Egy tucat koncert, a hazai zenei élet legjobbjai az Alfa színpadán, hangulatos, festői környezetben 3 nap tömény fesztiválélmény – ez az Alfa Fesztivál!

Garantáltan nem fogtok unatkozni, hiszen a zenei paletta legszebb árnyalatait felvonultató bulira készülhetünk! Ki-ki az ízlése szerint megtalálja majd a saját stílusát, zenekarát, koncertjét és barátait a színpad előtt.

Már nem kell sokat várni, hogy az első akkord megszólaljon az Alfa színpadán, de addig is kövessétek a fesztivált a Facebook-on: https://www.facebook.com/AlfaFesztival

Alfa Fesztivál, 2015. május 22-24. Várpalota, Cseri Parkerdő!

ALFA, ahol a fesztivál kezdődik!

www.alfafesztival.hu